Απαγόρευσαν τον Τσαϊκόφσκι, αλλά επιτρέπουν τους νεοναζί στη Βουλή

Απαγόρευσαν τον Τσαϊκόφσκι, αλλά επιτρέπουν τους νεοναζί στη Βουλή

Μέρα ντροπής η χθεσινή για την ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου, με «σκηνοθέτες» τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Κωνσταντίνο Τασούλα, οι οποίοι κατάφεραν να γράψουν με μαύρα κι άραχνα γράμματα τα ονόματά τους στο βιβλίο της ιστορίας της Βουλής.
Νεοναζί, μέλος της εγκληματικής οργάνωσης του Τάγματος του Αζόφ, απευθύνθηκε με βιντεοσκοπημένη ομιλία του στους Έλληνες βουλευτές, ταράζοντας για τα καλά τα θεμέλια της Βουλής της χώρας που γέννησε τη δημοκρατία.

*** Πριν την ομιλία του στην ελληνική Βουλή ο Ζελένσκι είχε μιλήσει σε Ιρλανδία, Ισπανία, Ρουμανία, Ολλανδία, Αυστραλία, Νορβηγία, Δανία, Σουηδία, Γαλλία, Ιαπωνία, Ιταλία, Ισραήλ, Ελβετία, Γερμανία, ΗΠΑ, Καναδά, Πολωνία, Βρετανία, Ευρωκοινοβούλιο, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, G7. Πουθενά δεν μεταδόθηκε ομιλία μαχητών του Τάγματος του Αζοφ, ή οποιουδήποτε άλλου νεοναζιστικού τάγματος, νεοναζιστικής ταξιαρχίας, νεοναζιστικού λόχου. Μόνο στην Ελλάδα το έκανε. Ανίκανοι να ελέγξουν το περιεχόμενο του βίντεο, ανίκανοι να κάνουν οτιδήποτε.
Μόνο σε ένα πράγμα είναι καλοί και ξέρουμε όλοι ποιο είναι αυτό.

*** Ο Ζελένσκι και το μέλος του Τάγματος του Αζόφ μετέτρεψαν το σόου του Μητσοτάκη σε τραγωδία. Ούτε αυτός, ούτε ο Τασούλας βρήκαν το σθένος να σταματήσουν τη μετάδοση του βιντεοσκοπημένου μηνύματος όταν ακούστηκε ότι ο «Μιχάηλ» ανήκει στη νεοναζιστική οργάνωση. Ο πρόεδρος της Βουλής διέκοψε τον Πολάκη που ήταν «εκτός θέματος», αλλά άφησε να μιλά τον νεοναζί που ήταν εντός τάγματος.

*** Κι αντί να βγουν και να πουν μια μεγαλοπρεπή, ταπεινή και ειλικρινή συγγνώμη, ζητάνε και τα ρέστα. Τέτοιο το θράσος τους. «Το τάγμα Αζόφ είναι πλήρως ενταγμένο στον ουκρανικό στρατό», είπαν κυβερνητικές πηγές για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Κι αυτό, τι; Νομιμοποιεί τον λόγο του εντός του ελληνικού κοινοβουλίου; Διαγράφει τις δολοφονίες και τα βασανιστήρια; Ντράπηκε και η ξεφτίλα σας.
Είπαν επίσης ότι η μεγάλη εικόνα ήταν ο Ζελένσκι. Αμ δε…

*** Από το κοινοβούλιο αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, Θοδωρής Δρίτσας, Γιάννης Γκιόλας, Γιώργος Βαρεμένος και ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης. Μόνο αυτοί, ενώ έπρεπε να φύγει σύσσωμη η ΚΟ τους κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (αν και δεν ήταν όλη εκεί) και φυσικά κι αυτή του ΚΙΝΑΛ. Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν έγινε και καταγράφεται…

*** Φαντάζομαι εκεί στην ΕΡΤ θα έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες να επαναφέρουν στη θέση του τον Θωμά Σιδέρη, τον οποίο ώθησαν σε παραίτηση τις προηγούμενες μέρες μετά από άσκηση ψυχολογικής βίας, λόγω του ραδιοφωνικού ντοκιμαντέρ για το Τάγμα Αζόφ. Δεν μπορεί να φαντάζονται ότι μπορούν να απομακρύνουν δημοσιογράφο που μετέδωσε ντοκιμαντέρ για το Τάγμα του Αζόφ, ενώ μέλος της νεοναζιστικής οργάνωσης μίλησε στο ελληνικό κοινοβούλιο. Έτσι δεν είναι;

*** Ο Ζελένσκι δεν είπε κουβέντα για την τουρκική κατοχή στην Κύπρο και το ίδιο συνέβη και μερικές ώρες αργότερα στην ομιλία του στην κυπριακή Βουλή. Μόνο που εκεί, η πρόεδρος του κοινοβουλίου, Αννίτα Δημητρίου, το επισήμανε.
Eδώ ο Τασούλας κοιτούσε το ταβάνι…

*** Και ενώ έχουν γίνει αυτά, τα Πετσοταϊσμένα κανάλια τα έβαλαν ξανά με τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή «σήκωσαν» το θέμα της ομιλίας του μαχητή του Αζόφ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter