Απίστευτη συμπεριφορά Εφέτη σε αστυνομικούς: «Ελάτε να μου ξύσετε τα @@»

Απίστευτη συμπεριφορά Εφέτη σε αστυνομικούς: «Ελάτε να μου ξύσετε τα @@»

Απίστευτα είναι όσα καταγγέλλονται σε βάρος εφέτη δικαστή που υπηρετούσε στην Ήπειρο, ο οποίος σήμερα απολύθηκε έπειτα από συνεδρίαση της Πειθαρχικής Ολομέλειας του Αρείου Πάγου.

Ο εφέτης παραπέμφθηκε με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης «για κατ΄ εξακολούθηση αναξιοπρεπή συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας».

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, ο Εφέτης μπήκε σε σούπερ μάρκετ και αφού αγόρασε διάφορα προϊόντα στο ταμείο, παρέκαμψε τη σειρά των υπολοίπων πελατών φωνάζοντας ότι είναι φορέας του κορονοϊού. Αφού πλήρωσε τα προϊόντα που, βγήκε από το σούπερ μάρκετ και μπήκε στο αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο και δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας.

Η ταμίας του σούπερ μάρκετ ειδοποίησε τον υπεύθυνο του σούπερ μάρκετ και αυτός με τη σειρά του κάλεσε την Αστυνομία. Αμέσως κατέφθασε περιπολικό με δυο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν να τους δώσει ταυτότητα και άδεια οδήγησης. Ο Εφέτης αρχικά αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία που του ζητήθηκαν και αντί της άδειας οδήγησης του αυτοκινήτου έδωσε στους αστυνομικούς παλιά άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου.

Στην συνέχεια οι αστυνομικοί τον ρώτησαν για ποιο λόγο βρισκόταν εκεί και μέσα στο αυτοκίνητο και εκείνος απάντησε ότι κάθεται εκεί «και ξύνει τα αρχί… του και να πάνε και αυτοί να του τα ξύσουν», ενώ συγχρόνως τους είπε αν θέλουν να βρουν τα στοιχεία του, να τα αναζητήσουν στο κομπιούτερ, εννοώντας της ΕΛ.ΑΣ.

Στο Αστυνομικό Τμήμα έγιναν γνωστά τα στοιχεία του, όπως και η επαγγελματική του ιδιότητα και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με την εισήγηση στο Πειθαρχικό ο εν λόγω Εφέτης «δεν έχει συναίσθηση των βασικών υποχρεώσεων του ως δικαστικού λειτουργού και στερείται του απαιτούμενου για δικαστικό λειτουργό ήθος, ενώ θίγει σοβαρά το κύρος του ίδιου και της Δικαιοσύνης». Για το λόγο αυτό εισηγήθηκε την οριστική απόλυσή του.

Σημειώνεται ότι η 65μελής Ολομέλεια του Αρείου Πάγου αποφάσισε την οριστική απόλυση από το δικαστικό σώμα τριών δικαστών και συγκεκριμένα δύο Εφετών και ενός Πρωτοδίκη, ενώ σε έναν ειρηνοδίκη επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο αποδοχών 3 μηνών.

Επιπλέον ακόμη ένας εφέτης παραιτήθηκε πριν την σύγκληση της Πειθαρχικής Ολομέλειας, ενώ μια πρόεδρος Πρωτοδικών, και ένας αντεισαγγελέας Πρωτοδικών, παραιτήθηκαν κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Διαβάστε επίσης: Παράνομη η «διοίκηση Δένδια» στην ΕΑΒ;

Αποκάλυψη: «Κατηγορώ» για πέντε στρατηγούς για την αποστολή θανάτου στη Λιβύη – Αυτή την Κυριακή στο Documento

Συγκλονισμένοι όσοι γνώριζαν το μουσικό Νικόλα Ντάβα: «Είναι άδικο που έφυγε έτσι»

Έγκλημα στα Τέμπη: Νίπτει τας χείρας της η Hellenic Train για τα εκρηκτικά υγρά και αέρια

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter