Απίστευτοι ισχυρισμοί από «γαλάζιο» στέλεχος για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

Απίστευτοι ισχυρισμοί από «γαλάζιο» στέλεχος για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

Και εκεί που λες πως η ξεφτίλα της Νέας Δημοκρατίας έχει πιάσει πάτο έρχεται ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης (ΔΕΕΠ) της ΝΔ Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης να σου αποδείξει πως πάτος δεν υπάρχει…

Στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει την ανικανότητα της κυβέρνησης και την αποτυχία του επιτελικού κράτους στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, ο Κουνάβης ανακύκλωσε το αφήγημα του Μητσοτάκη κατά την περίοδο των πυρκαγιών τον περασμένο Αύγουστο.

Για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός, τότε, είχε ρίξει τις ευθύνες στους άλλους και θέλοντας να στήσει ένα επικοινωνιακό σόου, αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη είχε κάνει την ελεεινή δήλωση « Στη μία τραγωδία μετρούσαμε στρέμματα και στην άλλη φέρετρα».

Παίρνοντας παράδειγμα ο Κουνάβης είπε «αν από χθες μετράμε εγκλωβισμένα αυτοκίνητα, ας μην ξεχνάμε ότι στο Μάτι και στη Μάνδρα μετρούσαμε φέρετρα».

Πρέπει να είσαι βαθιά πορωμένος για να κάνεις τέτοια δήλωση. Την ώρα, μάλιστα, που η ΕΜΥ είχε ενημερώσει για την ένταση των φαινομένων. Και, όχι, 20λεπτά, όπως, ανόητα υποστήριζε, τότε, η ΝΔ, αλλά είχαν ημέρες για να οργανωθούν.

Όταν έχεις 100αδες νεκρούς καθημερινά γιατί προσλαμβάνεις αστυνομικούς και όχι γιατρούς, όταν σε νοιάζει να ικανοποιήσεις τα συμφέροντα των χορηγών σου και όχι να θωρακίσεις το ΕΣΥ,  είναι, τουλάχιστον, ανήθικο να μιλάς για νεκρούς.

Ο Μητσοτάκης και τα κομματόσκυλα του είναι σε πανικό μη χάσουν την κουτάλα και για αυτό είναι και επικίνδυνοι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter