Από την «ντροπή της δεξιάς» στο «χρόνια πολλά ΝΔ» ένας Άδωνης δρόμος (Videos)

Από την «ντροπή της δεξιάς» στο «χρόνια πολλά ΝΔ» ένας Άδωνης δρόμος (Videos)

Ο ένας μετά τον άλλον, τα κυβερνητικά στελέχη και οι υπουργοί στέλνουν τις ευχές τους για την επέτειο ίδρυσης της ΝΔ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Από το «κύμα» ευχών δεν μπορούσαν να λείπουν εκείνες του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος έστειλε το μήνυμά του για την επέτειο μέσω Twitter, με τον αντιπρόεδρο του κόμματος να χρησιμοποιεί ευχές που σε άλλες εποχές θα φάνταζαν… άβολες για εκείνον.

Ο Άδωνης του 2022, αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων γράφει για τον «αείμνηστο εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή», ο οποίος «ίδρυσε την πιο σπουδαία πολιτική παράταξη της νεωτέρας Ελλάδος και χάραζε την πορεία της χώρας μας προς την Ευρώπη».

Ο Άδωνης των αρχών της περασμένης δεκαετίας, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ, χαρακτήριζε τη ΝΔ ως «τη ντροπή της Δεξιάς». «Είναι ντροπή να λέγονται δεξιοί αυτοί οι άνθρωποι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε ιδεολογική πολιτική συγγένεια με αυτό το γελοίο τσίρκο», διεμήνυε τον Απρίλιο του 2011 ο βουλευτής – τηλεπωλητής μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής του.

Όσο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή το έργο του οποίου σήμερα αποθεώνει, ο Άδωνης Γεωργιάδης είχε τοποθετηθεί αναλόγως την περασμένη δεκαετία. Σε ένα από τα γνωστά τηλεοπτικά παραληρήματά του, είχε αναφέρει ότι η χούντα είχε αφήσει… «μια οικονομία κούκλα στην Ελλάδα», καθώς είχε αφήσει τα πάντα στον ιδιωτικό τομέα, με τα πράγματα να… χαλάνε στην πορεία μετά το 1974 έπειτα από παρεμβάσεις της κυβέρνησης Καραμανλή.

O νυν υπουργός είχε μάλιστα χαρακτηρίσει την κυβέρνηση Καραμανλή ως… σχεδόν σοσιαλιστική κυβέρνηση γιατί «προχώρησε σε μαζικές κρατικοποιήσεις»…

Καταλαβαίνει κανείς ότι η απόσταση των λεγομένων του Άδωνη της περασμένης δεκαετίας με το σήμερα είναι χαοτική. Οι πολιτικές κυβιστήσεις ενδεικτικές και συνάμα ξεκάθαρες. Κάπως έτσι, ο άλλοτε σκληροπυρηνικός πολέμιος της γαλάζιας παράταξης από τα ακροδεξιά του ΛΑΟΣ, μετατράπηκε σε κοινωνό της πολιτικής και των αρχών της ΝΔ…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter