Από τον Κατσούλη στον Κατσούρη

Από τον Κατσούλη στον Κατσούρη

Ο Χιώτης ναυμάχος των pushbacks κ. Μηταράκης, ένας πανάξιος συνεχιστής της παράδοσης Κανάρη, Βρατσάνου και Παπανικολή, προαγόμενος μετακόμισε στην Κατεχάκη, όπου όμως πάτησε νάρκη! Σε έναν μήνα δέχθηκε τριπλό άδειασμα κι εκπαραθυρώθηκε.

Ως τοποτηρητής της ακροδεξιάς πτέρυγας σε υπουργεία-οικόπεδα της “εθνικοφροσύνης” είχε προλάβει να διασύρει τη χώρα επανειλημμένως, είχε κατηγορηθεί για οικονομικές ατασθαλίες, ωστόσο μακροημέρευε. Τώρα φορτώθηκε συνοπτικώς 500.000 καμένα στρέμματα, 7 νεκρούς και κυρίως την … παγκόσμια πρωτοτυπία της Νέας Αγχιάλου και συνεχίζει τα λουτρά του.

Ουδέν κακόν αμιγές καλού, δεδομένου ότι προέκυψε νεκρανάσταση του υπουργού “σκόιλ ελικίκου”, διακεκριμένου τέκνου επίσης του Αιγαίου και της ΝΔ! Έτσι ορκίστηκαν στη θέση του κ. Μηταράκη «ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές», το  «πολυεργαλείο» Οικονόμου  και  ο Υπουργός “σκοίλ ελικίκου” στη θέση του τελευταίου χωρίς να πολυσκεφθούν Ουστάσι και Δυναμό Ζάγκρεμπ.

Ο “αμείλικτος σκόιλ ελικίκου” παρέλαβε μεν από τον Οικονόμου, αλλά ουσιαστικά διαδέχθηκε τον μόνιμο υφυπουργό Χουλιγκανισμού της πρώτης τετραετίας, γνωστό για την προκλητική του ταύτιση με έναν εκ των ολιγαρχών του ποδοσφαίρου.

Εκείνος είχε επίσης διακριθεί στο παρελθόν και στην προσπάθειά του να διασώσει τους συμπατριώτες του από την ποινή που τους επιβλήθηκε για το λιντσάρισμα του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς Κώστα Κατσούλη στο Ηράκλειο το 2014. Λεπτομέρειες της αντιχουλιγκανικής προσφοράς του αρμόδιου υφυπουργού μπορείτε να μελετήσετε στην επιστολή του πατέρα του νεκρού Κατσούλη. Είναι ενδεικτική για το που πηγαίνουν τα μεγάλα λόγια όταν σβήσουν τα φώτα.

ΝΤΟΥΕ ΔΑΠΙΤΟ

Υπουργός στην οδό Κατεχάκη ορκίστηκε λοιπόν ο κ. Οικονόμου χωρίς επιχειρησιακή ή διοικητική προϋπηρεσία, πλην του ρόλου κυβερνητικού εκπροσώπου κατά την περίοδο των υποκλοπών όταν με ξεχωριστή ιταμότητα επικαλείτο τα άρρητα ρήματα. Ως γεωπόνος θεωρήθηκε ότι πρέπει για το φυτώριο με τα λουλούδια …

Επαγγελματίας δαπίτης με μακρά προϋπηρεσία στην Οικογένεια δεδομένου ότι για λογαριασμό της καθύβριζε τον Σαμαρά (περασμένα, ξεχασμένα). Επειδή ακριβώς είναι της Οικογενείας ενεργοποιήθηκε η γραμμή «ο μόλις δυο εβδομάδων υπουργός είναι αθώος του αίματος!».

Γιατί άραγε δεν θεωρήθηκε ένας άτυχος δόκιμος κι ο προκάτοχος; Για τους οικογενειακούς φίλους η υπουργική ευθύνη αρχίζει να υφίσταται μετά την παρέλευση του θέρους κι ας ζητάνε απομάκρυνση όλα τα κόμματα. Σημειώστε ότι κουβέντα δεν ακούγεται ούτε για παραίτηση Χαρδαλιά – Δένδια, εποπτευόντων στο όνειδος της Νέας Αγχιάλου, με την κυβέρνηση να κρύβεται πίσω από μια ΕΔΕ. Οι καταστροφές εξελίσσονται σε κανονικότητα.

Τουλάχιστον την προηγουμένη φορά που έστειλε κάποιον μη σχετικό στην Κατεχάκη ο κ. Μητσοτάκης, είχε βάλει από δίπλα τον άλλο Οικονόμου, τον Ελευθέριο, ως υφυπουργό. Η κατάληξη και τότε ήταν κακή αν κρίνουμε από τις καταγγελίες του Αρχηγού της Αστυνομίας ότι η Μαφία κανόνιζε τις μεταθέσεις των αξιωματικών. Αυτή η ίδια δικογραφία που ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε πάει τελετουργικά σε ογκώδη ντοσιέ στον Άρειο Πάγο!

Ενώ λοιπόν θα είχε πολύ πλάκα ένα δίδυμο Οικονόμου – Οικονόμου, παρέμεινε ως υφυπουργός ο κ. Κατσαφάδος με σπουδαία προϋπηρεσία στην ΔΑΠ επίσης. Διακρίθηκε κατά την πολιορκία της εγκλείστου πρυτανείας και την απόπειρα άλωσής της με αέρια (!), για την οποία διαγράφηκε. Είναι συγκινητικό ότι ο απόβλητος ακτιβιστής με το πρόγραμμα επανένταξης του Κυριάκου εξελίχθηκε σταδιακά σε υφυπουργό Κατεχάκη. Ο κ. Μητσοτάκης είναι γεγονός ότι δίνει δεύτερες ευκαιρίες στους νέους, όχι σαν τον ΣΥΡΙΖΑ που έβαζε καθηγητές εγκληματολογίας.

Ακούγοντας από προχθές το δίδυμο των Δαπιτών να ψελλίζουν τα φαιδρά «δεν ήξερα, δεν μου πάνε, δεν άκουσα» διερωτήθηκα αν κανείς εχέφρων που θα είχε κληρονομήσει μια επαρχιακή εταιρεία security θα την ανέθετε ποτέ σε τέτοιες αριστόγατες.

Όμως ο παροιμιώδης μέσος άνθρωπος αυτούς έβγαλε τροπαιούχους γιατί του καθαρίσανε λέει τα Εξάρχεια και έδιωξαν τους λαθρο-, οπότε κοιμάται πλέον ήσυχος. Τι καλά που γλύτωσε από τους “παραλίες” που θα διέλυαν Στρατό κι Αστυνομία!

Τώρα αν το παιδί του κάθεται ήσυχα – ήσυχα μέσα στο σπίτι του και δεν ανεβαίνει σε υπερταχείες, δεν προσπαθεί να σώσει την περιουσία του στη φωτιά, δεν είναι φαντάρος στη Νέα Αγχίαλο, δεν κάνει προσπέραση στην Κρήτη στο λάθος αυτοκίνητο, δεν υπερασπίζεται τους πεζόδρομους της Θεσσαλονίκης, δεν βγαίνει βόλτα στην Φιλαδέλφεια, ε τότε είναι ασφαλές, δεν είναι;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Στη χώρα λοιπόν της φαιδράς πορτοκαλέας τόσο καλύτερο για την υγεία, όσο λιγότερο κινείσαι!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter