Απόπειρα αρπαγής 13χρονης: Αρνείται ο 48χρονος τις κατηγορίες στην απολογία του

Απόπειρα αρπαγής 13χρονης: Αρνείται ο 48χρονος τις κατηγορίες στην απολογία του

Τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη μεταξύ του ιδίου και της 13χρονης έδωσε ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή, ο κατηγορούμενος για απόπειρα αρπαγής της μαθήτριας στη Ραφήνα.

Ο 48χρονος που μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, υποστήριξε:

«Θυμάμαι ότι είδα ένα ποδήλατο, με αναβάτη μια κοπέλα, η οποία κρατούσε στο χέρι της κινητό τηλέφωνο, δίχως φώτα και σήμανση, να κινείται αντίθετα. Στην είσοδο του δρόμου που θα έστριβα, το ποδήλατο κινήθηκε μπροστά μου. Εγώ, έστριψα, το ποδήλατο συνέχισε ευθεία» ισχυρίστηκε και συμπλήρωσε: «Ουδέποτε ακολούθησα το μικρό κορίτσι, ουδέποτε της απηύθυνα οποιαδήποτε φράση και ποτέ δεν προσπάθησα να την απάγω…».

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος, σε μια προσπάθεια να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα ότι δεν είχε τίποτα να κρύψει, φέρεται να επικαλέστηκε το γεγονός ότι ο ίδιος υπέδειξε στους αστυνομικούς του ηλεκτρονικούς υπολογιστές του στο σπίτι και τη δουλειά του δίνοντας τους κωδικούς pin και λογισμικού.

«Εγώ, πρώτος, υπέδειξα και κατασχέθηκε και το καταγραφικό μηχάνημα, που ευρίσκεται στην οικία μου στην Πεντέλη, προκειμένου να προκύψει η ακριβής ώρα αναχώρησής μου από την οικία μου (ιδ. κατασχεμένο καταγραφικό μηχάνημα DEFENDO)» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κατηγορούμενος καταλήγοντας: «Αισθάνομαι ντροπή και αμηχανία να εμφανίζομαι, για πρώτη φορά, στα Δικαστήρια και, μάλιστα, κατηγορούμενος για τέτοιες απίστευτες πράξεις που ούτε καν μπορώ να διανοηθώ, ενώ, παραλλήλως, γνωρίζω ότι ουδέν μεμπτόν έπραξα».

«Φοβήθηκα ότι θα με αρπάξει», είπε η 13χρονη

Η 13χρονη κοπέλα φέρεται να είπε στις αρχές καταθέτοντας: «Είδα πίσω μου ένα ΙΧ λευκό μακρύ σχετικά με οδηγό έναν άγνωστο άνδρα, που προ ενός μηνός περίπου με είχε ακολουθήσει από την πλατεία της Ραφήνας έως τα μέσα της διαδρομής για το σπίτι μου. Με ακολούθησε με χαμηλή ταχύτητα από πίσω και από το τζάμι του συνοδηγού που είχε κατεβασμένο μου μιλούσε συνεχώς και μου έλεγε «γεια σου κούκλα, θες να σε πάω κάπου;».

Εγώ του απάντησα «όχι, ευχαριστώ» και τότε αυτός συνέχισε να με ακολουθεί και μου είπε «Μπες στο αμάξι» με κοφτό τρόπο και διατακτικό σαν να με προστάζει. Αυτό συνεχίστηκε πολλές φορές, τουλάχιστον άλλες δέκα, λέγοντας απότομα «μπες μέσα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Παραβίασε τον ΚΟΚ, μπήκε ανάποδα με το όχημά του στο μονόδρομο και τότε, αφού έκανε λίγα μέτρα, τρομοκρατήθηκα γιατί τότε κατάλαβα ότι ήταν αποφασισμένος και δεν αστειεύεται και ότι διατρέχω μεγάλο κίνδυνο. Φοβήθηκα ότι θα με αρπάξει προφανώς με σκοπό να με αποπλανήσει. Τότε φρέναρα απότομα, πέταξα το ποδήλατο, άρχισα να φωνάζω και να καλώ σε βοήθεια τα διερχόμενα οχήματα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter