Αποσύρεται ο Μουσταφά Κατραντζή από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Αποσύρεται ο Μουσταφά Κατραντζή από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ
Φωτογραφία: Facebook.com

Την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Ροδόπη ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου, αποσύρει τελικά ο Μουσταφά Κατραντζή.

Σε ανάρτησή του στα social media, το πρωί της Δευτέρας, έγραψε τα εξής: «Η διαδρομή μου στην πολιτική όλα αυτά τα χρόνια είχε ως μοναδικό στόχο τη συνέχιση της αρμονικής συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Ροδόπη. Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας».

Η απόσυρση της υποψηφιότητας Κατραντζή έρχεται στον απόηχο της αποκάλυψης Τσίπρα στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου της Κυριακής ότι στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΥΠ γίνεται σαφής αναφορά για υποψήφιο της ΝΔ.

«Στο ίδιο ενημερωτικό σημείωμα γίνεται σαφής αναφορά και για τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας κι αυτή η αναφορά μιλά για στρατευμένο στα σχέδια της Αγκυρας και του τουρκικού προξενείου. Οφείλω να προβώ σε αυτή την αποκάλυψη για να αναδείξω και να αποκαλύψω σήμερα στον ελληνικό λαό τα απύθμενα όρια του θράσους του κ. Μητσοτάκη και της ανευθυνότητας του», είχε σημειώσει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη – βόμβα Τσίπρα: «Στο έγγραφο της ΕΥΠ ήταν και ο υποψήφιος της ΝΔ στη Ροδόπη»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter