Άρχισαν τα μνημόσυνα για τα μουσεία…

Άρχισαν τα μνημόσυνα για τα μουσεία…

Αν μείνει κανείς απλώς στον τίτλο του θέματος, θα νομίζει και με το δίκιο του ότι είναι υπερβολή. Τίποτε όμως δεν είναι υπερβολικό στη μητσοτακική επικράτεια που διοικούν φεουδάρχες-εξαπτέρυγα, όπως η Λίνα Μενδώνη. Οι εργαζόμενοι στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο τράκαραν σε μετωπική με αυτή την εικονική πραγματικότητα, όπως γράφει στο facebook ο Στάθης Γκότσης, ιστορικός στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο και γενικός γραμματέας του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων:

«Την περασμένη Πέμπτη εμφανίστηκε στο Βυζαντινό Μουσείο ο Γιώργος Πανέτσος, διορισθείς πρόσφατα από τη Λίνα Μενδώνη ως πρόεδρος του ΔΣ στο μουσείο που θέλουν να το κάνουν ΝΠΔΔ.

Οι εργαζόμενοι τον “υποδεχθήκαμε” με τον τρόπο μας και ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Όπως γράψαμε και στη ανακοίνωση που βγάλαμε μετά, μεταξύ άλλων “Ο κ. Πανέτσος, απευθυνόμενος σε αντιπροσωπία εργαζομένων, δήλωσε ότι το όραμά του για το μουσείο είναι η εξωστρέφεια, η διενέργεια εκθέσεων, εκδηλώσεων, κ.λπ. Οι εργαζόμενοι του επισήμαναν ότι το μουσείο ήδη έχει κατακτήσει αυτούς τους στόχους και εξέφρασαν την ανησυχία τους μήπως τώρα απλώς δοθεί έμφαση στους γάμους και στα βαφτίσια. “Γιατί όχι;”, απάντησε ο κ. Πανέτσος…”

Σήμερα Κυριακή 23/4, άρχισαν να καταφτάνουν δίσκοι με κόλλυβα για ένα… μνημόσυνο.

Πιθανολογώ πως έγινε πια αντιληπτό ότι ο ν. 5021/2023 είναι ήδη ένας άταφος νεκρός και, εκόντες άκοντες, οι “αρμόδιοι” πράττουν τα δέοντα.

Επίσημη τελετή ταφής του νόμου θα γίνει την Τρίτη 25 Απρίλη, στην 24ωρη απεργία του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων ΥΠΠΟΑ και την συγκέντρωση στις 12.00 έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter