Αστέρας Τρίπολης – Άρης 3-2: Ανατροπή για τους Αρκάδες

Αστέρας Τρίπολης – Άρης 3-2: Ανατροπή για τους Αρκάδες

Ο Αρης πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα του με τον Αστέρα στην Τρίπολη ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2 (8’ Μορόν, 14’ Σουλεϊμάνοφ) και όλα έδειχναν πως θα έκανε περίπατο στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς. Ωστόσο, οι Αρκάδες με αντεπίθεση διαρκείας όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή (45’, 52’ Μιριτέλο, 61’ Μουνάφο). Με την έβδομη νίκη τους στο πρωτάθλημα με σκορ 3-2 πλησίασαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και φουλάρουν για την συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Ο προπονητής του Αρη Ακης Μάντζιος μιλώντας για την ήττα της ομάδας του, είπε: «Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο 45λεπτο στη διάρκεια του οποίου ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, δίχως ουσιαστική απειλή από τον αντίπαλο. Πετύχαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει περισσότερα. Ξεκινώντας από το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και συνεχίζοντας στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου, ήταν σαν να ήταν άλλη ομάδα στο γήπεδο. Κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε το δικαίωμα στον Αστέρα να ανατρέψει το αποτέλεσμα με συνέπεια να μην πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Με τόσα κακά διαστήματα δεν μπορείς να πάρεις πολλά. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά σε νοοτροπία και ψυχολογία».

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Αστέρα Μίλαν Ράσταβατς έκανε λόγο για την καλύτερη εμφάνιση της ομάδας του στο πρωτάθλημα: «Αυτή η εμφάνιση μας είναι η καλύτερη μας όλο αυτό τον καιρό. Είναι αυτή η ισορροπία της ομάδας τόσο στην άμυνα και στην επίθεση και θέλω να πω ότι ήταν πολύ σημαντικό που αμυνθήκαμε και επιτεθήκαμε με σωστό τρόπο. Σαφώς και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές για τη νέα χρονιά».

Ο Ευαγγέλου (Αθηνών) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μιριτέλο, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνο, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Χουχούμης, Μουνάφο (90+ Βαλιέντε), Γκος (74’ Αλάγκμπε), Ζουγλής (74’ Σίτο), Ρεγκίς Κρέσπι (90+ Χριστόπουλος), Καλτσάς, Μιριτέλο (83’ Μάντζης).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια (82’ Φεράρι), Ζουλ (66’ Σαβέριο), Πάρντο (82’ Ρουπ), Ζαμόρα (53’ Τζούρασεκ), Σουλεϊμάνοφ, Παναγίδης (46’ Μενέντες), Μορόν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter