«Αθλούμενοι στο Αττικό Αλσος»: «Να ανοίξουν τα γήπεδα τένις του Αττικού Άλσους»

«Αθλούμενοι στο Αττικό Αλσος»: «Να ανοίξουν τα γήπεδα τένις του Αττικού Άλσους»

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των «Αθλούμενων στο Αττικό Αλσος» ότι θα διοργανώσουν τουρνουά τένις Ελεύθερης Άθλησης στις εγκαταστάσεις του Αλσους, την ερχόμενη Κυριακή (10/10), ο Ομιλος Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας (ΟΑΝΙ) στον οποίο η ΓΓΑ και η Περιφέρεια «δώρισαν» πρόσφατα τις εγκαταστάσεις πετώντας έξω όσους κατοίκους της περιοχής αθλούνταν ελεύθερα εκεί, κλείδωσε οριστικά όλα τα γήπεδα, αναλαμβάνοντας την πλήρη διαχείρισή τους.

Όπως καταγγέλλουν οι «Αθλούμενοι στο Αττικό Αλσος» ο ΟΑΝΙ θέλει «με κάθε τρόπο να παρεμποδίσει τις δράσεις μας στο Αττικό Άλσος, καθώς θεωρεί ότι τα γήπεδα του ανήκουν. Ενόχλησε απ’ ό,τι φαίνεται η πολύ μαζική συγκέντρωσή μας στις 26/9». Παράλληλα με δελτίο Τύπου υποστηρίζουν ότι ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης «δεν γνωρίζει το θέμα» της έξωσης της ελεύθερης άθλησης από το Αττικό Άλσος και «θα ενημερωθεί», ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης αρνείται να συναντηθεί μαζί τους.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους «είναι πλέον, ευρέως γνωστό, ότι εδώ και ένα μήνα ο ΟΑΝΙ εκμεταλλεύεται τα μέχρι πρότινος ελεύθερα γήπεδα τένις, πραγματοποιώντας ιδιωτικές ατομικές και ομαδικές προπονήσεις, ενώ τα προγράμματα δωρεάν άθλησης δεν είχαν ξεκινήσει καν! Τους δηλώνουμε ότι είναι ανεπιθύμητοι στο Αττικό Άλσος! Τα προγράμματα δωρεάν και ελεύθερης άθλησης υλοποιούνταν με επιτυχία εδώ και 11 χρόνια χωρίς την παρουσία τους!

-Καλούμε δημόσια τον ΟΑΝΙ να ανοίξει τα γήπεδα την Κυριακή, ώστε να πραγματοποιήσουμε το τουρνουά μας!

-Καλούμε όλους τους φίλους του τένις να έρθουν την Κυριακή και να συμμετάσχουν στο τουρνουά μας! Καλούμε επίσης όσους μας συμπαραστάθηκαν όλο αυτό το διάστημα και ανέδειξαν τον αγώνα μας, να βρεθούν και πάλι δίπλα μας!

Επιμένουμε να διεκδικούμε:

-την ανάκληση της τροποποίησης της σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ώστε να απομακρυνθεί κάθε ιδιωτικός φορέας από τη διαχείριση και εκμετάλλευση των γηπέδων του Αττικού Άλσους.

-την επιστροφή της διαχείρισης στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να επανακτήσουν τα γήπεδα τον δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα τους».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter