Αχτσιόγλου από Χανιά: Στόχος μου ένας ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ

Αχτσιόγλου από Χανιά: Στόχος μου ένας ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ

Για έναν ΣΥΡΙΖΑ που θα εκφράζει την κοινωνική πλειοψηφία έκανε λόγο απόψε από τα Χανιά, πρώτο σταθμό της περιοδείας της στην Κρήτη, η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος Έφη Αχτσιόγλου.

Η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε στον δημοτικό κήπο της πόλης με στελέχη και φίλους του κόμματος εκφράζοντας την ικανοποίησή της για το μεγάλο, όπως είπε, ενδιαφέρον του κόσμου για την επόμενη ημέρα και την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Από τη δική μου πλευρά, καταθέτω το πολιτικό και οργανωτικό σχέδιο για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ. Σκοπός μου είναι να έχουμε έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ για να δοθεί μια άλλη προοπτική στην ελληνική κοινωνία, η οποία είναι εγκλωβισμένη σε μια σκληρή καθημερινότητα που την είδαμε όλοι αυτό το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές, με τη βία, με την οικονομική κρίση, με την ακρίβεια με τις πολύ κακές εργασιακές συνθήκες. Στόχος μου είναι να μπορέσει η ελληνική κοινωνία να δει μια εναλλακτική διαδρομή, ενα βιώσιμο και ρεαλιστικό σχέδιο για μια άλλη προοπτική και αυτό νομίζω ότι μπορεί να το δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ εφόσον βέβαια ανασυνταχθεί και λειτουργικά για να είναι πιο αποτελεσματικός», τόνισε η κυρία Αχτσιόγλου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ανάγκη αλλαγής και ανασύνταξης της λειτουργίας του κράτους, στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, στην ανάγκη να υπάρξουν καλύτεροι μισθοί και πλήρη εργατικά δικαιώματα καθώς και στην προστασία για όλους των ατομικών, κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων.

Από τα Χανιά η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να προσέλθουν στις κάλπες, ενώ χαρακτήρισε εξαιρετικό και πολύ υψηλού επιπέδου τον διάλογο μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία του κόμματος. Αύριο, Δευτέρα, η κυρία Αχτσιόγλου θα βρεθεί στο Ηράκλειο, όπου θα μιλήσει στις 8 το βράδυ στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter