Αυγέρη για self test: Κυβέρνηση – ντίλερ και αντιπρόσωπος ιδιωτικών συμφερόντων

Αυγέρη για self test: Κυβέρνηση – ντίλερ και αντιπρόσωπος ιδιωτικών συμφερόντων

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τα self test με αφορμή τη διακοπή της δωρεάν διάθεσής τους από τα φαρμακεία, εξαπολύει η Δώρα Αυγέρη.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για κυβέρνηση-ντίλερ που «Με διαδικασίες εξπρές έδωσαν τις χρυσές δουλειές και τις παρεγγελίες εκατομμυρίων σε εταιρίες φαντάσματα, λόγω του κατεπείγοντος! Κατόπιν, όταν οι εταιρίες φαντάσματα δεν μπορούσαν να παραδώσουν μέσα στις προθεσμίες τις παραγγελίες, κάναν απευθείας αναθέσεις λόγω του κατεπείγοντος».

«Συμπέρασμα: όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση έπαιξε τα ρέστα της για να ανοίξει το δρόμο στα self tests και να τα εισάγει-επιβάλλει στην ελληνική αγορά!

Εφαρμόζοντας απόλυτα αθέμιτες και επικίνδυνες πρακτικές! Τι λένε οι επιστήμονες της Επιτροπής για όλα αυτά; Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν ντίλερ και αντιπρόσωπος ιδιωτικών συμφερόντων! Είναι μια ανήθικη και άκρως επικίνδυνη κυβέρνηση!», καταλήγει.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Κυβέρνηση-ντίλερ! Το σκανδαλώδες κυβερνητικό παιχνίδι με τα self tests που γίνεται πολύ επικίνδυνο! Ένα πρωινό, επέβαλαν με το στανιό τα self tests, χρυσώνοντας τις έντονες επιστημονικές ενστάσεις για την εγκυρότητά τους και την αμφιβολία του κόσμου λέγοντας ότι θα γίνονται δωρεάν δυο φορές την εβδομάδα.

Με διαδικασίες εξπρές έδωσαν τις χρυσές δουλειές και τις παραγγελίες εκατομμυρίων σε εταιρίες φαντάσματα, λόγω του κατεπείγοντος! Κατόπιν, όταν οι εταιρίες φαντάσματα δεν μπορούσαν να παραδώσουν μέσα στις προθεσμίες τις παραγγελίες, κάναν απευθείας αναθέσεις λόγω του κατεπείγοντος!

Έπρεπε να ανοίξουν με «ασφάλεια» τα σχολεία! Έκαναν πλύση εγκεφάλου διαφημίζοντας τα δυο self tests την εβδομάδα. Οι κάμερες στήνονταν έξω από τα σχολεία για να συλλάβουν τους γονεις που αρνούνται να κάνουν τα παιδιά τους τεστ!

Και ξαφνικά, δυο εβδομαδες μετά, τα δυο τεστ μειώνονται σε ένα. Η νέα κυβερνητική απόφαση δεν έγινε είδηση, ούτε καν δημοσιογραφικό ερώτημα: γιατί μειώθηκαν τα τεστ και βάσει ποιας επιστημονικής εισήγησης.

Από εμάς έγινε κοινοβουλευτικό ερώτημα που δεν απαντήθηκε. Όπως και το ερώτημα για τον τρόπο που έβαλε η κυβέρνηση τα self tests στην Ελλάδα, πριν πάρουν έγκριση από την ΕΕ! Όπως και για τις περίεργες δουλειές με τα self tests από περίεργους τύπους με περίεργες διαδρομές, τις εκπτώσεις τους από τους διαγωνισμούς και τις απευθείας αναθέσεις!

Σήμερα βγαίνει κυβερνητικό στέλεχος και λέει ότι τα δωρεάν self tests κόβονται!

Συμπέρασμα: όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση έπαιξε τα ρέστα της για να ανοίξει το δρόμο στα self tests και να τα εισάγει-επιβάλλει στην ελληνική αγορά!
Εφαρμόζοντας απόλυτα αθέμιτες και επικίνδυνες πρακτικές!

Τι λένε οι επιστήμονες της Επιτροπής για όλα αυτά;

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν ντίλερ και αντιπρόσωπος ιδιωτικών συμφερόντων!

Είναι μια ανήθικη και άκρως επικίνδυνη κυβέρνηση!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter