Αυστραλία: Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που 54χρονος «στριμώχνει» 13χρονη σε ασανσέρ

Αυστραλία: Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που 54χρονος «στριμώχνει» 13χρονη σε ασανσέρ

Ένοχος για την σεξουαλική παρενόχληση ενός 13χρονου κοριτσιού βρέθηκε ένας υπάλληλος αστυνομικού τμήματος στην Αυστραλία.

Ένα σοκαριστικό βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει τον 54χρονο Γκλεν Ρος να επιτίθεται σε ένα 13χρονο κορίτσι μέσα στο ασανσέρ προβαίνοντας σε άσεμνες πράξεις.

Ο δράστης ήταν μάλιστα οικογενειακός φίλος της οικογένειας της 13χρονης. Σύμφωνα με την Daily Mail, τη συγκεκριμένη μέρα του 2019 ο Ρος είχε περάσει τις προηγούμενες ώρες κάνοντας βόλτα σε διάφορα αξιοθέατα του Σίδνεϋ με τη σύζυγό του και την οικογένεια της 13χρονης, δηλαδή τη μητέρα και τις αδελφές της.

Η επίμαχη σκηνή που παρουσιάζεται στο βίντεο καταγράφηκε στο τέλος αυτής της κοινής εξόδου.

Όπως μαρτυρά το βίντεο ο 54χρονος ξεκίνησε να κυνηγά τη μικρή ήδη πριν μπουν στο ασανσέρ ενώ με το που μπήκαν άρχισε να τη σφίγγει παρά τις φωνές της μικρής. Το κοριτσάκι κατέθεσε αργότερα στο δικαστήριο ότι ο άνδρας της έσφιξε δύο φορές το στήθος καθώς προσπαθούσε να την «γραπώσει». Η 13χρονη στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον 54χρονο σωριάστηκε στο έδαφος χωρίς αυτό να σταματά τον δράστη.

Ο 54χρονος προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο ότι ήταν απλώς ένα παιχνίδι ενώ είχε όμως παραδεχτεί στην αστυνομία ότι τα χέρια του βρέθηκαν πάνω στο στήθος της κοπέλας, τονίζοντας πάντως ότι αυτό ήταν τυχαίο και δεν αποσκοπούσε σε σεξουαλική ικανοποίηση. «Συνέβη επειδή άφησε το σώμα της να πέσει στο έδαφος και γλίστρησε μέσα από τα χέρια μου», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, η 13χρονη έχει ακόμα εφιάλτες και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την επίθεση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter