Αυτή είναι η καλύτερη πρωταπριλιάτικη φάρσα όλων των εποχών (video)

Αυτή είναι η καλύτερη πρωταπριλιάτικη φάρσα όλων των εποχών (video)

Ο θυμόσοφος λαός  λέει όσο πιο μεγάλο το ψέμα τόσο πιο πιστευτό θα γίνει…

Το 1957, ο παρουσιαστής ειδήσεων του BBC Ρίτσαρντ Ντίμπλεμπι αποφασίζει να κάνει μια φάρσα που όμοια της δεν είχε ξαναγίνει. Σκέφτηκε να στήσει μια καλοκουρδισμένη απάτη κάνοντας, όχι μόνο τους κατοίκους της Γηραιάς Αλβιόνας, αλλά και όλους τους Ευρωπαίους να πιστέψουν πως υπάρχουν… μακαρονόδεντρα.

Εκείνη την εποχή τα αγαπημένα σπαγγέτι ήταν είδος πολυτελείας, οπότε η προοπτική να καλλιεργεί ο καθένας το δικό του μακαρονόδεντρο φάνταζε υπέροχη.

Ήταν τόσο καλά οργανωμένη η φάρσα που ο Ντίμπλεμπι νοίκιασε συνεργείο, ηθοποιούς και τους έστειλε στην «Ιταλία» να παίρνουν μέρος στη συγκομιδή των ζυμαρικών. Στην κυριολεξία το ντοκιμαντέρ έδειχνε εργάτες και εργάτριες να μαζεύουν πολύ προσεκτικά τα μακαρόνια από τα δέντρα.

 Για πολλές ημέρες μετά την φάρσα, το τηλεφωνικό κέντρο του BBC είχε σπάσει από τηλεφωνήματα, στα οποία οι τηλεθεατές ζητούσαν συμβουλές για το πως μπορούσαν να καλλιεργήσουν μακαρόνια, με το κοινό της συγκεκριμένης εκπομπής να έχει φτάσει τα 8 εκατομμύρια. Σε όλο αυτό άγνοια είχε και ο διευθυντής του καναλιού ο  οποίος τον συνεχάρη προσωπικά για την αποκλειστική του επιτυχία!! 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter