Αυτοκτονία 14χρονου μαθητή: Το νέο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές

Αυτοκτονία 14χρονου μαθητή: Το νέο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές
Φωτογραφία αρχείου / Eurokinissi

Ένα ακόμα σενάριο για το θάνατο του 14χρονου μαθητή που έδωσε τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του, εξετάζουν τώρα οι αρχές.

Παρά το εκτεταμένο bullying που δεχόταν στο σχολείο όπως μαρτυρούν οι συμμαθητές του, οι αρχές εξετάζουν τώρα σοβαρά το ενδεχόμενο ο θάνατος του μαθητή να οφείλεται σε δυστύχημα.

Αυτό φαίνεται να υποστηρίζει και η μητέρα του 14χρονου Μάκη, σύμφωνα με την τηλεόραση του Mega, η οποία στην κατάθεσή της έκανε λόγο για δυστύχημα μετά από μια ανοησία που δοκίμασε να κάνει ο νεαρός μαθητής.

 

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ είναι πιθανόν ο 14χρονος να συμμετείχε μαζί με παιδιά της παρέας τους σε μια πρόκληση αντοχής και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση.

Οι αρχές συνεχίζουν αν ερευνούν εξονυχιστικά το κινητό του ανήλικου, το λάπτοπ προκειμένου να πάρουν απαντήσεις σχετικά με το τι ώθησε τον 14χρονο να χάσει τη ζωή του.

Μετά τον πρώτο γύρο καταθέσεων οι αστυνομικοί δεν έχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι ο 14χρονος δεχόταν σε τέτοιο βαθμό bullying ώστε να αυτοκτονήσει. Οι στενοί του συγγενείς και οι άνθρωποι που ήταν κοντά του κάνουν λόγο για ένα χαρούμενο παιδί που οι καβγάδες στο σχολείο δεν τον είχαν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter