Basket League: Το Λαύριο άλωσε την Πάτρα (2-2)

Basket League: Το Λαύριο άλωσε την Πάτρα (2-2)

Σε μία αναμέτρηση 40 λεπτών θα κριθεί το δεύτερο εισιτήριο για τους τελικούς του Basket League. To εκπληκτικό Λαύριο νίκησε τον Προμηθέα μέσα στην Πάτρα με 77-92 και κατάφερε να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2, ενώ βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο.

Το πέμπτο ματς θα γίνει το Σάββατο στο Λαύριο, Εννοείται εκεί θα ξεκινήσουν την Τρίτη, με τον Παναθηναϊκό να έχει το πλεονέκτημα έδρας όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.

Ο κορυφαίος Τάισον Κάρτερ πέτυχε 29 πόντους, ενώ οι Ντέιβις και Κόζι από 15 και οι Μουράτος, Ντιαλό από 13.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν πρώτος σκόρερ του Προμηθέα με 21 πόντους και ο Τζέριαν Γκραντ πρόσθεσε 15. Ο Προμηθέας έπαιξε πλήρης αφού επέστρεψε και ο Τζεράι Γκραντ από τον τραυματισμό του.

Το Λαύριο προηγήθηκε στο ημίχρονο με 36-43, ενώ προς το τέλος της γ` περιόδου το σκορ έγινε 52-60, με τον Προμηθέα να μετράει 1/14 τρίποντα. Οι Πατρινοί δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε απόσταση βολής στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι “πράσινοι” απέκλεισαν την ΑΕΚ με σκορ 3-1, μετά το χθεσινό 78-71. Το πρωτάθλημα του 2019-20 δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας και ο τίτλος απονεμήθηκε στον κορυφαίο της κανονικής περιόδου Παναθηναϊκό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter