Champions League: Άστραψαν Γερμανοί, Λίβερπουλ και Μπριζ

Champions League: Άστραψαν Γερμανοί, Λίβερπουλ και Μπριζ
Η παράδοση συνεχίστηκε και φέτος στο Μόναχο στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, εκεί όπου η Μπαρτσελόνα δεν έχει κερδίσει την Μπάγερν Μονάχου και παρά το γεγονός ότι είχε στην 11άδα της το μέχρι πρότινο «βαρύ πυροβολικό» των Βαυαρών, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Η Μπάγερν κυνική όσο ποτέ νίκησε 2-0 κι άφησε τους Κσταλανούς με την πίκρα των πολλών χαμένων ευκαιριών.
Στον 1ο όμιλο, λύτρωση για την Λίβερπουλ στο 89′ με τη βοήθεια του Κώστα Τσιμίκα.  Με βασικό τον Ελληνα άσο, η ομάδα του Κλοπ προηγήθηκε με τον Σαλάχ (17′) αλλά ισοφαρίστηκε 10 λεπτά μετά από τον Κούντους. Και στο 89′ από κόρνερ του Τσιμίκα ο Μάτιπ με κεφαλιά έδωσε το τρίποντο στους «κόκκινους»
Στον 2ο όμιλο η εκπληκτική Μπρίζ συνέτριψε την Πόρτο με 4-0 μέσα στο «Ντραγκάο». Οι Βέλγοι προηγήθηκαν από πέναλτι του Γιουτγκλά (15′) και έκαναν το 0-2 με τον Σόβα (47′). Στο 52′ ο Όλσεν και στο 89′ ο Νούσα διαμόρφωσαν το τελικο 0-4.
Μεγάλη νίκη και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν που είδε στην μπάλα να σταματά στα δοκάρια της Ατλέτικο Μαδρίτης δύο φορές αλλά τελικά βρήκε τα γκολ με τον Άντριτς (84′) και τον Ντιαμπί (87′) για το τελικό 2-0.
Στον 4ο όμιλο η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε με 1-0 της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» της Μασσαλίας κι έγινε η τρίτη Γερμανική ομάδα που νίκησε στη βραδιά.
Τα αποτελέσματα αγώνων:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Λίβερπουλ – Άγιαξ 2-1
Σήμερα (22.00): Ρέιντζερς – Νάπολι
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Πόρτο – Κλαμπ Μπριζ 0-4 Λεβερκούζεν – Ατλέτικο 2-0
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Βικτόρια Πλζεν – Ίντερ 0-2
 Μπάγερν – Μπαρτσελόνα 2-0
4ος ΟΜΙΛΟΣ
Σπόρτινγκ – Τότεναμ 2-0, Μαρσέιγ–Άιντραχτ 0-1

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter