Conference League: Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ, 3-2 την Ελσίνκι

Conference League: Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ, 3-2 την Ελσίνκι

Ο ΠΑΟΚ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, αν και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο 0-1, κατέκτησε σημαντική νίκη εκτός έδρας με 3-2 επί της Ελσίνκι.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Δικέφαλος ήταν κάκιστος και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με κεφαλιά του Μπαντέ στο 35’. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου πάτησαν γκάζι, έχασαν ευκαιρίες, είχαν δοκάρι με τον Εκόνγκ (47’) και ισοφάρισαν με τον Κουλιεράκη στο 55’. Την ασίστ έδωσε ο Ντεσπόντοφ, ο οποίος στο 81’ με σουτ έκανε το 1-2. Στο 94’ ο Τόμας ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-3 και στο 99’ ο Ραντούλοβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-3).

Ελσίνκι (Κορκεακούνας): Μαένπα (13’ Εστ), Τοΐβιο, Ντα Γκράτσα, Ραΐταλα, Σοΐρι, Κανελλόπουλος (76΄Πάανανεν), Λίνγκμαν, Χαμαλάινεν (62’ Κέσκινεν), Χετεμάι (62’ Τανάκα), Μπαντέ (62’ Μπένισαν), Ραντούλοβιτς.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Kεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (67’ Οζντόεφ), Σβαμπ, Ντεσπόντοφ (85’ Βιεϊρίνια), Ζίβκοβιτς (67’ Τάισον), Μουργκ (75’ Κωνσταντέλιας), Σαμάτα (75’ Τόμας).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter