Conference League: Προβάδισμα πρόκρισης για τον Άρη με υπογραφή Πάλμα (1-0)

Conference League: Προβάδισμα πρόκρισης για τον Άρη με υπογραφή Πάλμα (1-0)

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λουίς Πάλμα στο 69ο λεπτό έδωσε μία άκρως σημαντική νίκη στον Άρη επί της Ντιναμό Κιέβου (1-0) στη Θεσσαλονίκη, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Συγκινητική στιγμή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον σκόρερ του Άρη να κρατά φανέλα με το όνομα και την ηλικία του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή,  αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ.

Η ομάδα του Τόλη Τερζή πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας ευκαιρία με τον Κάρλσον. Η Ντιναμό Κιέβου κατάφερε να ισορροπήσει το ματς, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες με αξιώσεις πλην της προσπάθειας του Γιαρμολένκο στο 89ο λεπτό.

Το γκολ για τον Άρη ήρθε από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πάλμα, με τον Τζιλέτ να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών έπειτα από χέρι του Τίμτσουκ στη σέντρα του Φαμπιάνο στο 67ο λεπτό.

Ο Άρης θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι, εκεί που θα δοθεί η ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου (λόγω του πολέμου στην Ουκρανία) την Πέμπτη 17 Αυγούστου στις 20:00. Εάν η ελληνική ομάδα καταφέρει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα της και προκριθεί, τότε θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον νικητή του ζευγαριού Νέφτσι Μπακού – Μπεσίκτας, με την τουρκική ομάδα να έχει το προβάδισμα μετά τη νίκη της με 3-1 στο πρώτο ματς.

Άρης: Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Ζουλ, Τζούρασεκ (Ρουπ 58′), Νταρίντα (Πάβισιτς 82′), Κάρλσον (Μενέντες 58′), Πάλμα (Ματαρίτα 76′), Μορόν

Ντιναμό Κιέβου: Μπούστσαν, Τίμτσικ, Ποπόφ, Σιρότα, Ντούμπνιτσακ, Σίντορτσουκ (Βράζχο 82′), Σαπαρένκο (Σεπέλεφ 81′), Γιαρμολένκο, Καμπάϊεφ (Βολόσιν 82′), Μπουγιάλσκι, Μπενίτο

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter