Conference League: Θέλει πολλά γκολ με Λίνκολν ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στο φινάλε του ομίλου (0-0 στη Σλόβαν)

Conference League: Θέλει πολλά γκολ με Λίνκολν ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στο φινάλε του ομίλου (0-0 στη Σλόβαν)

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στον «τελικό» της Μπρατισλάβα (0-0) με την Σλόβαν στην 5η και προτελευταία αγωνιστική των ομίλων της Conference League αλλά κρατάει την τύχη του στα χέρια του την τελευταία αγωνιστική του ομίλου (παίζουν ΠΑΟΚ-Λίνκολν και Κοπενχάγη-Σλόβαν).

Με τον «δικέφαλο» ισόβαθμο στην 2η θέση του ομίλου με την Σλόβαν (η Κοπενχάγη έχει ήδη προκριθεί ως πρώτη) όλα θα παιχτούν στα κριτήρια πρόκρισης. Οι δύο ομάδες έχουν δύο ισοπαλίες μεταξύ τους (0-0 και 1-1) άρα και ΄δια γκολ και βαθμούς. Επόμενο κριτήριο είναι η συνολική διαφορά των γκολ στα ματς του ομίλου, όπου η Σλόβαν υπερτερεί κατά ένα, καθώς βρίσκεται στο συν 3 και ο ΠΑΟΚ στο +2. Επόμενο κριτήριο είναι η καλύτερη επίθεση όπου κι εκεί υπερτερούν κατά δύο οι Σλοβάκοι (8 έναντι 6). Όμως στο φινάλε του ομίλου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την αδύναμη Λίνκολν που έχει δεχτεί ήδη 15 γκολ σε πέντε ματς, ενώ η Σλόβαν θα πρέπει να νικήσει και αυτή την Κοπενχάγη στη Δανία και όλα θα παιχτούν στα γκολ…

Σε ένα ματς που έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω πανδημίας στη Σλοβακία, ο «δικέφαλος» ξεκίνησε δυνατά και έγινε από την αρχή το αφεντικό της συνάντησης. Πίεσε την Σλόβαν που επέλεξε να καθίσει πίσω και να βγαίνει στις αντεπιθέσεις αλλά οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο μια φορά με τον Μεντβέντεφ στο 42’. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ είχε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, όλες με τον Μπίσεσβαρ που αστόχησε μέσα από την περιοχή από ιδανικές θέσεις για γκολ.

Στο β’ ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έγινε πολύ πιο πιεστικός χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει πέρα από μια-δύο φάσεις την εστία των Σλοβάκων. Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ βρήκε κενά στην άμυνα της Σλόβαν αλλά οι παίκτες του δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια και το 0-0 έμεινε ως το φινάλε.

Ο Ολλανδός διαιτητής Ντένις Χίγκλερ έβγαλε τον αγώνα χωρίς κάρτες.

ΣΛΟΒΑΝ: Χόβαν, Μεντβέντεφ, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο (90’ Ντα Σίλβα), Αγκμπο, Ιμπραχίμ (90’ Μραζ), Γκριν (70’ Τσάρβιτς), Βάις, Ζμρχαλ (70’ Ντράζιτς), Χέντι

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο (46’ Μιχάι), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Εσίτι (64’ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (72’ Μουργκ), Μπίσεσβαρ (86’ Μίτριτσα), Άκπομ (72’ Σφιντέρσκι).

Ακυρώθηκαν τα 128 εισιτήρια

Το απόγευμα της Τετάρτης, παραμονή του αποψινού αγώνα, τον οποίο επρόκειτο να παρακολουθήσουν μόλις 128 θεατές και μετά την ανακοίνωση 12.000 κρουσμάτων στη χώρα, η κυβέρνηση της Σλοβακίας αποφάσισε να επιβάλει ακόμη πιο σκληρό lockdown κι έτσι ακυρώθηκαν τα 128 εισιτήρια που είχαν εγκριθεί για τον αγώνα, ενώ επιβλήθηκε απαγόρευση της κυκλοφορίας πλην της μετάβασης προς και από την εργασία καθενός, αλλά και για προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης.

«Λόγω της αυστηροποίησης των μέτρων, οι επαγγελματικοί αθλητικοί αγώνες καθώς και οι διεθνείς αγώνες πρέπει να πραγματοποιηθούν χωρίς τη συμμετοχή θεατών. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας Σλόβαν – ΠΑΟΚ για το Europa Conference League θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών. Δυστυχώς, ακόμη και οι 128 φίλαθλοι δεν μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο και τα εισιτήριά τους ακυρώνονται.

Λυπούμαστε που θα μείνουμε χωρίς την υποστήριξή σας στο γήπεδο. Ωστόσο, αισθανόμαστε και την εξ αποστάσεως στήριξή σας και όλοι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανταποδώσουμε, ακόμη κι αν μας λείψετε πραγματικά πολύ…»,ανέφερε η ανακοίνωση της Σλόβαν.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter