Corriere della Sera: «Έλαβε το εγκεφαλικό εμφύτευμα του Μασκ και παίζει σκάκι με τη σκέψη»

Corriere della Sera: «Έλαβε το εγκεφαλικό εμφύτευμα του Μασκ και παίζει σκάκι με τη σκέψη»

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Άνδρας που έλαβε το εμφύτευμα του Έλον Μασκ παίζει σκάκι με τη σκέψη». Ο ασθενής που έλαβε το εμφύτευμα εγκεφάλου της Neuralink, παρουσιάζεται σε βίντεο να μετακινεί τον κέρσορα από τη μια άκρη της σκακιέρας στην άλλη, παίζοντας το παιχνίδι στον υπολογιστή.

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Τιερί Μπρετόν: “Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, σε αυτή τη φάση, ποιος θα προεδρεύσει της Ευρωπαϊκής Επιτροπής”». Ο Ευρωπαίος επίτροπος για την εσωτερική αγορά αμφισβήτησε τη νομιμότητα της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να θέσει υποψηφιότητα για δεύτερη θητεία ως επικεφαλής της Κομισιόν. Στη Liberation διαβάζουμε: «Στη Βαλτική, η Γαλλία κάνει περιπολίες, η Ρωσία παρακολουθεί». Το «Aquitaine», ένα πλοίο του γαλλικού πολεμικού ναυτικού, πέρασε αρκετές εβδομάδες στη Βαλτική Θάλασσα.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Η έκταση της μόνιμης μετανάστευσης».Κάθε χρόνο, εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανοί εγκαταλείπουν τη χώρα, αλλά πολλοί από αυτούς επιστρέφουν σύντομα. Τώρα, στοιχεία αποκαλύπτουν πόσοι εγκαταλείπουν οριστικά τη Γερμανία. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Ποιος άλλος ακούει τις συνομιλίες μας;». Εδώ και καιρό υπήρχε η υποψία ότι οι ηχογραφήσεις κλήσεων κινητών τηλεφώνων χρησιμοποιούνται για την προβολή εξατομικευμένων διαφήμισεων.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Ο πόλεμος του Ισραήλ στη Γάζα είναι πιθανό να διαρκέσει περισσότερο από τις εκλογές των ΗΠΑ».Ο Νετανιάχου επιμένει στο σφυροκόπημα της Ράφα, παρά τις προειδοποιήσεις των ΗΠΑ. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: « Μήνυση στην Apple από την κυβέρνηση των ΗΠΑ». Την κατηγορεί για παράνομο μονοπώλιο.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Οι ΗΠΑ ζητούν άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα». Οι ΗΠΑ κατέθεσαν ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ζητώντας την «άμεση κατάπαυση του πυρός» και την απελευθέρωση των ομήρων στη Γάζα. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Η Βρετανία απειλεί να σταματήσει την προμήθεια όπλων στο Ισραήλ, εκτός εάν επιτρέψει την ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα». Ο Βρετανός ΥΠΕΞ Ντέιβιντ Κάμερον προειδοποιεί για «εμπάργκο όπλων».

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Ένα τεχνητό ανθρώπινο χρωμόσωμα ανοίγει νέους δρόμους κατά του καρκίνου». Μια ομάδα Αμερικανών επιστημόνων παρουσίασε μια τεχνική που επιτρέπει την επεξεργασία γονιδιώματος σε πρωτοφανές επίπεδο.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη δίχως τέλος στη Γάζα: Drone καταδίωξε και σκότωσε εν ψυχρώ αμάχους – Προσοχή σκληρές εικόνες

To TikTok και ο… αλγόριθμος των σχέσεων ΗΠΑ – Κίνας

Μπομπ Μενέντεζ: «Όχι» στην υποψηφιότητα με τους Δημοκρατικούς – Ανοιχτό να κατέβει ως ανεξάρτητος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter