Corriere: «Διχασμένοι στην Ευρώπη για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους»

Corriere: «Διχασμένοι στην Ευρώπη για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Η Μαρίν Λεπέν αναζητά νέους συμμάχους στην Ευρώπη». Προσπαθεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια μεγάλη συμμαχία εθνικιστών σε ευρωπαϊκή κλίμακα. Στη Liberation διαβάζουμε: «Η Γαλλία δεν αποκτά φίλους στην περιοχή». Ενώ η Αυστραλία επαναπατρίζει τους υπηκόους της που βρίσκονται στη Νέα Καληδονία, τα γειτονικά νησιωτικά κράτη ασκούν κριτική στο Παρίσι.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Η Παλαιστίνη αναγνωρίζεται ως κράτος». Ισραήλ: «Αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους σημαίνει επιβράβευση της τρομοκρατίας». Η Tagesspiegel αναφέρει: «Στην αναγνώριση της Παλαιστίνης προχωρούν η Ισπανία, η Νορβηγία και η Ιρλανδία». Η Ισπανία, η Νορβηγία και η Ιρλανδία ανακοίνωσαν ότι θα αναγνωρίσουν την Παλαιστίνη ως κράτος στις 28 Μαΐου.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Η απομόνωση του Ισραήλ μεγαλώνει στην Ευρώπη». Η Ισπανία, η Ιρλανδία και η Νορβηγία δήλωσαν ότι θα αναγνωρίσουν το παλαιστινιακό κράτος στις 28 Μαΐου, ένα βήμα προς μια μακροχρόνια παλαιστινιακή φιλοδοξία που ήρθε εν μέσω διεθνούς οργής για τον αριθμό των νεκρών αμάχων και την ανθρωπιστική κρίση στη Λωρίδα της Γάζας μετά την επίθεση του Ισραήλ.

Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Η Νορβηγία, η Ιρλανδία και η Ισπανία κινούνται προς την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους». Τρία ευρωπαϊκά κράτη δήλωσαν ότι θα αναγνωρίσουν το παλαιστινιακό κράτος.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Tο μεγάλο στοίχημα για τον Σούνακ».Ο Βρετανός πρωθυπουργός έβαλε τέλος στις πολύμηνες εικασίες προκηρύσσοντας εκλογές για τις 4 Ιουλίου.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Διχασμένοι στην Ευρώπη για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους». Η Νορβηγία (η οποία δεν είναι μέρος της ΕΕ), η Ισπανία και η Ιρλανδία θα αναγνωρίσουν επίσημα το Παλαιστινιακό Κράτος.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Η Ισπανία ενώνει τις δυνάμεις της με τη Νορβηγία και την Ιρλανδία για να αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος». Η Ισπανία καθυστέρησε την απόφαση για μια εβδομάδα για να βρει συμμάχους στην Ευρώπη: την Ιρλανδία και τη Νορβηγία.

Διαβάστε επίσης:

Πιτσιλιές, βρομιές και Μαφία

«Εκλεκτή» του Πιτσιλή η επίορκη προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας – Τοποθετήθηκε «με ειδική αιτιολογία του Διοικητή της ΑΑΔΕ» (Έγγραφο)

Χαλκίδα: Ο υφυπουργός Σπανάκης είχε βραβεύσει την προϊσταμένη ΔΟΥ, του κυκλώματος εκβιαστών εφοριακών

Χαλκίδα: Η ιεραρχία της μαφίας των εφοριακών – Τα σημειωματάρια με τα ποσά και τα ονόματα (Video)

Χαλκίδα: Εκβιασμοί επιχειρηματιών και «λεία» 95.600 ευρώ – Έτσι δρούσε το κύκλωμα εφοριακών

Μαφία εφοριακών εκβιάζει επιχειρηµατίες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter