Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Πύρρος Δήμας για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Πύρρος Δήμας για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

«Ήταν το καλύτερο παιδί, με το χαμόγελο, με την ευγένειά του» είπε για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη από τον αέρα της εκπομπής ΣΤΟΥΝΤΙΟ4, όπου βρέθηκε καλεσμένος ο Πύρρος Δήμας.

Στα πλαίσια της συνέντευξής του ο έλληνας Ολυμπιονίκης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του για το κενό που αφήνει πίσω του ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Ο Πύρρος Δήμας υπογράμμισε χαρακτηριστικά «Με πήρε τηλέφωνο και η Δώρα, που την ξέρετε πολύ καλά από τον χώρο σας, μου ζήτησε να πω δυο λόγια αύριο στην κηδεία αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία» ενώ ανέφερε πως «ζήσαμε πολλές στιγμές με τον Αλέξανδρο και πάντα με έπαιρνε τηλέφωνο, ρωτούσε και για την Αναστασία και για τα παιδιά μας. Πολύ γλυκό παιδί, πολύ ευγενικό παιδί. Όταν ξύπνησα το πρωί, γιατί χθες κοιμήθηκα αργά κατά τις δύο και είχαμε βγει μαζί με φίλους, σηκώθηκα να ετοιμάσω τον Νικολάκη για το σχολείο… Είναι στενάχωρο πολύ».

«Δεν θέλω να το περΕάσω αυτό ξανά για κανέναν. Και να μην τύχει σε κανέναν… Δεν ξέρω, ίσως τόσο ευαίσθητο με έχει κάνει η ίδια η ζωή» τόνισε ο Πύρρος Δήμας στο Στούντιο 4.

Διαβάστε επίσης: 

Όταν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μιλούσε για τα παιδιά στο Forum του Documento «Ευρώπη, σκοτεινή ήπειρος ξανά» (Video)

Πένθος στην Πολίχνη: Λουλούδια στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη έξω από το γυμναστήριο του (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter