Διαψεύδει ο Φουρθιώτης τον Γεραπετρίτη και για μήνυση εναντίον του

Διαψεύδει ο Φουρθιώτης τον Γεραπετρίτη και για μήνυση εναντίον του

Έκθετος είναι ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης από τους ισχυρισμούς Φουρθιώτη.

Το ντόμινο ξεκίνησε μετά τη δημοσιοποίηση από τον Μένιο Φουρθιώτη ενός μέρους του ιστορικού κλήσεών του όπου φαίνεται πως είχε τακτική –τηλεφωνική τουλάχιστον- επαφή με πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης.

Παρά το γεγονός πως ο Γ. Γεραπετρίτης, σε δήλωσή του, είχε ισχυριστεί πως κατέθεσε μήνυση εναντίον του Μένιου Φουρθιώτη, εκείνος τον διαψεύδει με ανάρτηση στο Twitter.

Ο Γ. Γεραπετρίτης σε δήλωσή του είχε, μεταξύ άλλων, υποστηρίξει: «Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη».

Δείτε επίσης: Ο Γεραπετρίτης επιβεβαιώνει τον Φουρθιώτη: «Απάντησα στις οχλήσεις του…»

Από την πλευρά του ο Φουρθιώτης σε Tweet του γράφει: «Μέχρι σήμερα δεν έχετε υποβάλλει μήνυση εναντίον μου.Για αυτά τα οποία διατείνεστε δεν μπορείτε να υποβάλλετε καθότι εκπρόθεσμος».

Οι αποκαλύψεις του υπόδικου για σωρεία αδικημάτων μεταξύ των οποίων και δύο κακουργήματα, Μ. Φουρθιώτη για τις επαφές του με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, έχουν προκαλέσει βέρτιγκο στο Μέγαρο Μαξίμου το οποίο έχει αφήσει πλήρως ακάλυπτο τον υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter