Διαβιβαστικό Ασφάλειας: Η Ρούλα είχε… προφητεύσει το θάνατο του παιδιού της

Διαβιβαστικό Ασφάλειας: Η Ρούλα είχε… προφητεύσει το θάνατο του παιδιού της

Ανατριχιαστικές και ενδεικτικές της εγκληματικής ενέργειας είναι οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται η μια μετά την άλλη από την δημοσιοποίηση στοιχείων που περιλαμβάνονται σύμφωνα με πληροφορίες στο Διαβιβαστικό της Ασφάλειας για την κατηγορούμενη για το θάνατο του ίδιου της του παιδιού Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα στις 28 Ιανουαρίου, μία ημέρα πριν πεθάνει η 9χρονη Τζωρτζίνα η Πισπιρίγκου φέρεται να είπε στους γιατρούς ότι τα επεισόδια που είχαν δει δεν «είναι τίποτα».

Διαβάστε επίσης: «Καταπέλτης» το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: H Tζωρτζίνα πέθανε μέσα σε 20 λεπτά από το δηλητήριο

«Το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμη» είχε αναφέρει η Ρούλα Πισπιρίγκου, προβλέποντας στην ουσία το θάνατο του παιδιού της.

Στο διαβιβαστικό γίνεται αναφορά και σε καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών. Όπως υποστήριξαν ουδέποτε οι ίδιοι χορήγησαν στο παιδί κεταμίνη, ενώ η μητέρα ήταν συνεχώς παρούσα και κοντά στο παιδί. Επίσης η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να ζήτησε και μονόκλινο δωμάτιο, ενώ παράλληλα «τεχνηέντως ρώτησε για τις κάμερες και δήλωσε ότι γνωρίζει να χορηγεί τα φάρμακα μέσω γαστροστομίας».

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Έρχονται κι άλλα εντάλματα σύλληψης» – Τι αναφέρει Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ για τον πατέρα των παιδιών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter