Διεθνής Τύπος: «Έχετε αίμα στα χέρια σας: Επικεφαλής των social media κατηγορούνται για ελλιπή προστασία των παιδιών»

Διεθνής Τύπος: «Έχετε αίμα στα χέρια σας: Επικεφαλής των social media κατηγορούνται για ελλιπή προστασία των παιδιών»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Τι ζητούν από την Ευρώπη οι αγρότες». Οι αγρότες ποντάρουν στη σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, όπου βρίσκεται σήμερα ο Εμανουέλ Μακρόν. Η Le Monde έχει σήμερα τίτλο: «Σοβαρή απειλή η υπερθέρμανση των ωκεανών». Η κλιματική αλλαγή αναμένεται να γίνει ο πρωταρχικός παράγοντας πίεσης για τα είδη και τα οικοσυστήματα τις επόμενες δεκαετίες. Στη Liberation διαβάζουμε: «Γεωργία: Τι θα γινόταν αν η οικολογία ήταν η λύση». Η παροχή των μέσων στους αγρότες για μια πραγματική οικολογική μετάβαση θα μπορούσε να είναι μια λύση.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Ο πληθωρισμός στη Γερμανία μειώνεται σημαντικά». Ο πληθωρισμός τον Ιανουάριο υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούνιο του 2021. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Η Γερμανία διπλασίασε τη στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία». Σε άμυνα εντός έδρας ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς; Την ώρα που η δημοτικότητά του υποχωρεί, προσπαθεί να ασκήσει πίεση στις Βρυξέλλες για προμήθειες όπλων στην Ουκρανία..

Στις ΗΠΑ, η Washington Post γράφει: «Κίνδυνος για την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο». Πολλοί γερουσιαστές επικαλέστηκαν ρεπορτάζ για δίκτυο παιδεραστών μέσω social media. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «”Έχετε αίμα στα χέρια σας”»: Γερουσιαστές υποστηρίζουν ότι οι πλατφόρμες τεχνολογίας βλάπτουν τα παιδιά». Τα εσωτερικά έγγραφα της Meta δείχνουν ότι κορυφαίοι αξιωματούχοι ζήτησαν από τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ να επενδύσει στην προστασία για παιδιά, σημειώνει η εφημερίδα. Τέλος, στη USA Today αναφέρεται: «H μετανάστευση “χτυπά” τη συνοριακή πόλη του Τέξας». Διαμαρτυρίες στο Ίγκλ Πας του Τέξας .

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Τα αγγλικά συμβούλια χρειάζονται 4 δισεκατομμύρια λίρες για να αποφευχθεί η εκτεταμένη χρεοκοπία, λένε οι βουλευτές». Η διακομματική επιτροπή συνιστά επίσης αναθεώρηση του «ξεπερασμένου και οπισθοδρομικού» δημοτικού φόρου. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Προσπάθεια για την επανεθνικοποίηση των σιδηροδρόμων χωρίς αποζημίωση». Ο υπουργός μεταφορών ισχυρίζεται το σχέδιο για την επιδιόρθωσή των σιδηροδρόμων θα φέρει σημαντική οικονομική ανάπτυξη».

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera γράφει: «Οι πραγματικοί αριθμοί των εργαζομένων». Μολονότι η ανεργία στη χώρα δεν είναι τόσο χαμηλή, ωστόσο το χάσμα μεταξύ του Βορρά και του Νότου παραμένει μεγάλο.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Οι Βρυξέλλες μεσολαβούν για να “ξεμπλοκάρουν” τη Δικαιοσύνη». Το Λαϊκό Κόμμα (PP) και το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα (PSOE) άνοιξαν χθες, με την πρωτοφανή μεσολάβηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τον δρόμο για τη διαπραγμάτευση της ανανέωσης του Γενικού Δικαστικού Συμβουλίου (CGPJ).

Διαβάστε επίσης: Ερυθρά Θάλασσα: Ελληνογαλλική διοίκηση στις επιχειρήσεις κατά των Χούθι – Τι αποκαλύπτει η «Repubblica» για τη Λάρισα

Σύνοδος Κορυφής: Συμφωνία των «27» για νέο πακέτο 50 δισ. ευρώ στην Ουκρανία

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter