Διευκρινίσεις για το άνοιγμα της εστίασης – Οι αποστάσεις και το ωράριο λειτουργίας

Διευκρινίσεις για το άνοιγμα της εστίασης – Οι αποστάσεις και το ωράριο λειτουργίας

Στις κυβερνητικές ανακοινώσεις της Παρασκευής έγιναν διευκρινίσεις σχετικά με τον τρόπο επαναλειτουργίας της εστίασης στους εξωτερικούς χώρους από τη Δευτέρα 3 Μαΐου.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, επιτρέπονται μέχρι 6 καθήμενων ατόμων ανά τραπέζι. Οι εργαζόμενοι υποχρεούνται να απολυμαίνουν τους καταλόγους κατά την εναλλαγή των πελατών στα τραπέζια. Υποχρεωτική είναι και η τοποθέτηση απολυμαντικών προϊόντος ανά τραπέζι, η χρήση μάσκας από το προσωπικό και τους πελάτες που είναι σε αναμονή. Για τους καθήμενους πελάτες, συστήνεται η χρήση μάσκας. Οι επιχειρήσεις υποχρεούνται επίσης να είναι κλειστές μεταξύ 23:00 – 05:00.

Η διάταξη των τραπεζοκαθισμάτων

 

Όπως σημειώθηκε, οι αποφάσεις αφορούν τις επιχειρήσεις που λειτουργούν με ΚΑΔ με τον ΚΑΔ 56.10, υπηρεσίες που παρέχονται από αναψυκτήριο/ΚΑΔ 56.30.10.03, υπηρεσίες που παρέχονται από καφενείο χωρίς τεχνικά και μηχανικά παιχνίδια/ΚΑΔ 56.30.10.06, υπηρεσίες καφετέριας/ΚΑΔ 56.30.10.07, υπηρεσίες που παρέχονται από παραδοσιακό καφενείο/ΚΑΔ 56.30.10.14.

Σε αναστολή θα παραμείνουν οι επιχειρήσεις που έχουν ΚΑΔ 5621 και 5630 και οι οκταψήφιοι αυτών, ενώ ο γραμματέας εμπορίου Π. Σταμπουλίδης διευκρίνισε ότι το κράτος θα καλύπτει το κόστος του ενός τεστ την εβδομάδα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter