Διευθυντής ΟΑΚΑ το 2020 πάνω στη στέγη Καλατράβα: «Τρέχουμε πρόγραμμα συντήρησης για το στέγαστρο»!

Διευθυντής ΟΑΚΑ το 2020 πάνω στη στέγη Καλατράβα: «Τρέχουμε πρόγραμμα συντήρησης για το στέγαστρο»!

Φαίνεται πως κάποιοι έπαιξαν κορώνα – γράμματα τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων που πήγαν στο ΟΑΚΑ να παρακολουθήσουν αθλητικά γεγονότα ή συναυλίες. Τον Σεπτέμβριο του 2020 ο τότε και νυν Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ Κώστας Χαλιορής μίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα συντήρησης του στεγάστρου Καλατράβα που ακολουθείται σε συνεργασία με τη ΓΓΑ. Τρία χρόνια μετά, το στέγαστρο του ΟΑΚΑ παρουσιάζει προβλήματα στατικότητας και γι’ αυτό το στάδιο έκλεισε για την ασφάλεια των φιλάθλων. Τις τελευταίες 30 ημέρες στις εξέδρες του ΟΑΚΑ βρέθηκαν 120.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού για τα παιχνίδια με Μπράγκα και Βιγιαρεάλ και είναι ευτύχημα που δεν ξεκόλλησε κομμάτι του στεγάστρου.

Ο Κ. Χαλιορής είχε μιλήσει ενώ βρισκόταν πάνω στο στέγαστρο Καλατράβα λέγοντας ότι «πριν από 16 χρόνια φτιάχτηκε αυτό το στέγαστρο, κύλησε πάνω σε ράγες ώστε να ενωθεί. Είναι 19.000 τόνοι, περίπου 500 τόνοι είναι μόνο οι βίδες που έχουν χρησιμοποιηθεί. Εμείς σαν ΟΑΚΑ, πάντα με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας, αυτή τη στιγμή τρέχουμε μια μελέτη για όλες τις κατασκευές του Καλατράβα και ένα πρόγραμμα για όλο το ΟΑΚΑ. Οι εργαζόμενοι του ΟΑΚΑ, αν και λίγοι στον αριθμό, προσπαθούμε όλοι μαζί, και με μικρές συντηρήσεις και με μεγάλες, ώστε να γίνει ξανά το ΟΑΚΑ το κύτταρο του αθλητισμού και του πολιτισμού για όλη τη χώρα».

Πέρασαν τρία χρόνια και όχι μόνο δεν έγινε το πρόγραμμα συντήρησης, αλλά στο ΟΑΚΑ μπήκε λουκέτο. Είναι ένα από τα πολλά επικοινωνιακά έργα του πρώην υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter