Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση στην αίθουσα – Φωνές και εκνευρισμός από τον κατηγορούμενο ηθοποιό

Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση στην αίθουσα – Φωνές και εκνευρισμός από τον κατηγορούμενο ηθοποιό

Οι σοβαρές καταγγελίες της ηθοποιού Λένας Δροσάκη, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, για ακραία χυδαία συμπεριφορά σε βάρος της από τον Πέτρο Φιλιππίδη (ο οποίος δικάζεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών), που την οδήγησε ακόμα και σε ψυχολόγο όπου απευθύνθηκε για βοήθεια, προκάλεσαν εκνευρισμό στον κατηγορούμενο ο οποίος σηκώθηκε από το εδώλιο κι άρχισε να φωνάζει.

Την έκρηξη Φιλιππίδη πυροδότησε συγκεριμένα η αναφορα της Λένας Δροσάκη ότι γνωρίζει και μια άλλη γυναίκα η οποία φέρεται να είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον ηθοποιό, χωρίς όμως η μάρτυρας να αποκαλύψει το όνομα της.

Πρόεδρος: «Νομικά δε γίνεται αυτό. Αν γνωρίζετε κάτι πρέπει να λέτε ονόματα, αλλιώς λέτε “δεν γνωρίζω”.»

Λένα Δροσάκη: «Συγγνώμη, δεν ήξερα…»

Τότε αντέδρασε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να φωνάζει προς τη Δροσάκη «Συγγνώμη; Συγγνώμη;»

«Tόσο καιρό με προκαλούν για να έχω αυτή την αντίδραση. Δεν έχω μιλήσει δυο χρόνια. Προκαλούν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου. Θέλουν να δουν αντίδραση» είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης τον οποίο – κατά πληροφορίες- έσπευσε να συγκρατήσει η σύζυγος του, Ελπίδα Νίνου.

Αμέσως ο ηθοποιός ηρέμησε και κάθισε στη θέση του ζητώντας συγγνώμη για την ένταση από την έδρα του δικαστηρίου.

Τα «ερωτόλογα»

Λίγο νωρίτερα ο συνήγορος του κατηγορούμενου Μιχάλης Δημητρακόπουλος επιχειρώντας να υποβαθμίσει τα όσα κατήγγειλε καταθέτοντας η κ. Δροσάκη για χυδαιότητες σε βάρος της από τον Πέτρο Φιλιππίδη, σε ερωτήσεις του προς την μάρτυρα φέρεται να έκανε λόγο για απλά «ερωτόλογα».

Μάλιστα ο συνήγορος αναφέρθηκε και σε μία από τις γυναίκες που έχουν κατηγορήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη, για να επικαλεστεί ότι και η συγκεκριμένη καταγγέλλουσα έχει κάνει τον ίδιο ισχυρισμό με την Λένα Δροσάκη.

Σε αυτό τον ισχυρισμό αντέδρασε έντονα ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, τονίζοντας πως δεν ήταν «ερωτόλογα» όσα έλεγε και έκανε κατά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες ο κατηγορούμενος με την εντολέα του αλλά προστυχιές και αισχρά λόγια, κάτι το οποίο έκανε και με την Λένα Δροσάκη.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της Λένας Δροσάκη, θα εξεταστεί η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter