Δίκη Φιλιππίδη: Στο βήμα του μάρτυρα ξανά η τρίτη καταγγέλλουσα – «Ήρθα για να πω την αλήθεια»

Δίκη Φιλιππίδη: Στο βήμα του μάρτυρα ξανά η τρίτη καταγγέλλουσα – «Ήρθα για να πω την αλήθεια»

«Ήρθα για να πω την αλήθεια», είπε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η τρίτη καταγγέλλουσα η οποία κατηγορεί τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού.

Η γυναίκα κλήθηκε να ανέβει στο βήμα του μάρτυρα, για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό, αφού η κατάθεσή της είχε πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να της επιδειχθούν φωτογραφίες από ένα οικόπεδο που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη και η ίδια πιστεύει ότι ήταν το σημείο που δέχθηκε την επίθεση.

«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να ψάχνω τον χώρο, αλλά επειδή έγινε πολύς λόγος εδώ ότι δεν υπάρχει αδιέξοδο στο Παλαιό Ψυχικό. Έκανα πολλές βόλτες, υπήρχαν αρκετά άδεια οικόπεδα. Με το που πέρασα από αυτόν τον δρόμο μου θύμισε κάτι. Ξεκίνησα με γνώμονα τον δρόμο που με είχε βγάλει στη Λεωφόρο Κηφισίας. Θυμόμουν σε ποιο σημείο βγήκα στην Κηφισίας. Όταν πέρασα από εκεί λέω «θα ξαναπεράσω γιατί κάτι μου θυμίζει». Πέρασα τρεις φορές. Φαίνεται σαν να τελειώνει ο δρόμος. Υπάρχουν δέντρα, δεν έχει μεζονέτες δίπλα. Θεωρώ πολύ πιθανό να ήταν εκεί» ανέφερε η τρίτη καταγγέλλουσα.

Η ίδια συμπλήρωσε ότι βιντεοσκοπούσε τους δρόμους του Ψυχικού κατά την έρευνα της. «Μετά έμαθα ότι στο σημείο που υπέδειξα ήταν το σπίτι του κ. Φιλιππιδη, όταν προσκόμισα στο δικηγόρο μου τα βίντεο και τις φωτογραφίες που τράβηξα. Θα μπορούσα να συνεχίσω να λέω ότι δεν το έχω βρει. Ήξερα ότι θα μου πείτε πως είναι δυνατό να με πήγε σε αυτό το μέρος, αλλά ήρθα να πω την αλήθεια» κατέληξε η καταγγέλλουσα.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Φιλιππίδη: «Δεν είχε ανάγκη να βιάσει, είχε θαυμάστριες αν ήθελε κάτι», υποστήριξε η Ελπίδα Νίνου

Δίκη Φιλιππίδη: «Ήθελαν να ξαναμοιράσουν την πίτα στο θέατρο και ο Πέτρος ήταν περιττός», κατέθεσε η Ελπίδα Νίνου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter