Δολοφονία Άλκη: Στη φυλακή ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης

Δολοφονία Άλκη: Στη φυλακή ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα ο 23χρονος, ο πρώτος από τους συλληφθέντες για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη Καμπανού και των φίλων του στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος φέρεται να παραδέχθηκε ότι βρισκόταν στο σημείο του επεισοδίου, ισχυρίσθηκε ωστόσο ότι δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητό, το οποίο οδηγούσε. Αναφέρθηκε από πλευράς του ότι δεν είχαν σκοπό να σκοτώσουν κάποιον, αλλά στόχευαν στον εκφοβισμό οπαδών του Άρη.

Δήλωσε μάλιστα μετανιωμένος για το τραγικό περιστατικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δε βρέθηκαν τα αποτυπώματά του στα όπλα (το δρεπάνι και το μαχαίρι) που βρέθηκαν από τους αστυνομικούς στο σημείο.

Οι κατηγορίες που απαγγέλονται στον νεαρό άνδρα είναι η ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, ενώ ήδη έχει καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 4 ετών και τριών μηνών για τα «πολεμοφόδια» που βρέθηκαν σε σύνδεσμο οπαδών, του οποίου είχε κλειδιά.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Πήραν προθεσμία από την Ανακρίτρια οι οκτώ συλληφθέντες – Διώκονται για ανθρωποκτονία με δόλο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter