Έφυγε απ’ τη ζωή ο Γιάννης Νόνης ο μπασίστας των Χαΐνηδων

Έφυγε απ’ τη ζωή ο Γιάννης Νόνης ο μπασίστας των Χαΐνηδων

Έφυγε απ’ τη ζωή ο Γιάννης Νόνης, ο μπασίστας του συγκροτήματος «Χαΐνηδες». Το τραγικό γεγονός σημαίνει ακόμα μια σημαντική απώλεια για την ελληνική μουσική σκηνή και γνωστοποιήθηκε από το ίδιο το συγκρότημα στη σελίδα του στο Facebook.

Ο ταλαντούχος μουσικός πραγματοποίησε πολύ σημαντικές μουσικές συνεργασίες, ενώ διετέλεσε καθηγητής του Δημοτικού Ωδείου Ναυπλίου. Συνεργάστηκε με την Μαρίζα Κωχ. Διασκεύασε Ελύτη. Εμπνεύστηκε από τον Νίτσε. Αγαπούσε την μουσική, μα πιο πολύ τους ανθρώπους.  Με καταγωγή από το Ναύπλιο, ο Γιάννης Νόνης ήταν ανιψιός του μεγάλου μαέστρου Κωνσταντίνου Νόνη.

«Άχι τ’ αμυγδαλάκι μου το πικραμύγδαλό μου που ‘πεσε σε θολά νερά και δεν το πιάνω μπλιό μου…», «Έφυγε σήμερα από τη ζωή, ο Γιάννης Νόνης, ο αγαπημένος μπασίστας των «Χαΐνηδων». Ο πιο ανοιχτόκαρδος, κοινωνικός, αλληλέγγυος, γενναιόδωρος μουσικός που έχουμε γνωρίσει. Η γενναιοδωρία του συνεχίζεται ακόμη και μετά θάνατον: Δωρίζει τα εσωτερικά του όργανα, για να δώσει πνοή και γελιο σε άλλα πικραμένα χείλη. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας σύντροφε! Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί αύριο Tρίτη, στις 16.00, στον Ιερό ναό του Αγ. Κωνσταντίνου, στο Ναύπλιο» ανέφερε στην ανάρτησή του το συγκρότημα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter