Έγκλημα των Τεμπών: «Θα δώσουμε όλο τον αγώνα για να μην ξεχαστεί» λέει ο Νίκος Παππάς και δακρύζει (Ηχητικό)

Έγκλημα των Τεμπών: «Θα δώσουμε όλο τον αγώνα για να μην ξεχαστεί» λέει ο Νίκος Παππάς και δακρύζει (Ηχητικό)

Οι πολιτικοί δεν μας έχουν συνηθίσει στις συγκινήσεις για τους συνανθρώπους πλην εξαιρέσεων. Δεν σημαίνει πάντα πως τους λείπει η ανθρωπιά αλλά σίγουρα η θέση τους δεν τους αφήνει περιθώρια.

Μια διαφορετική στιγμή ήταν για τον Νίκο Παππά, τομεάρχη Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του για το έγκλημα των Τεμπών.

Αφορμή μια συζήτηση με παρόντα τον Βαγγέλη Βλάχο, αδελφό του Βάιου Βλάχου που σκοτώθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών. Ο Νίκος Παππάς σημειώνει πως η επιμονή του βοηθάει στο να κλιμακώνεται η πολιτική πίεση απέναντι στην κυβέρνηση. Προσθέτει πως «δεν έχει λήξει αυτή η ιστορία» και επισημαίνει πως «όταν άνθρωποι σαν τον Βαγγέλη ή άλλοι συγγενείς μιλούν δημόσια τελειώνει η συζήτηση περί ταπεινών ελατηρίων».

Ο Νίκος Παππάς ανέφερε πως βρέθηκε από τις πρώτες ώρες, τα ξημερώματα, στο σημείο του δυστυχήματος, κάτι που τον έχει σημαδέψει. Συνεχίζοντας το λόγο του προφανώς οι εικόνες που αντίκρισε δεν ξεχνιούνται και στο τέλος όπως είναι λογικό συγκινείται και βουρκώνει:

«Έχοντας τις εικόνες που αντίκρισα εκεί στο μυαλό μου πραγματικά ανατρίχιασα όταν είδα ότι επανεξελέγη ο κ. Καραμανλής. Αισθάνθηκα τεράστια ντροπή όταν είδα ότι λίγες μέρες μετά την απόσυρσή του από τα τηλεοπτικά παράθυρα και μόνο, ήταν ξανά υποψήφιος. Το μόνο που έχω να πω είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα επίπεδα θα δώσει τον αγώνα με όλες του τις δυνάμεις για να μην μείνει τίποτα στο σκοτάδι. Δεν ξέρω μπορεί να ακουστεί λίγο κλισέ αλλά θέλω να με πιστέψετε ότι το λέω βιωματικά και ανθρώπινα. Θέλω να υποσχεθώ και στον Βαγγέλη και σε όλους τους άλλους ανθρώπους ότι θα κάνουμε τα πάντα. Θα κάνουμε τα πάντα και δεν θα αφήσουμε αυτή η ιστορία ούτε να ξεχαστεί, ούτε να περάσει στα ψιλά. Γιατί αφορά τους πάντες. Αφορά και τη μνήμη όσων χάθηκαν, αλλά αφορά και το μέλλον αυτής της χώρας. Και τα νέα παιδιά που έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν ασφαλείς μεταφορές. Με συγχωρείτε»

Διαβάστε επίσης: 

Στα €763 δισ. το συνολικό χρέος της Ελλάδας

Απόφαση «χαστούκι» για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και την ΕΔΕ «φιάσκο» για την τραγωδία της Νέας Φιλαδέλφειας

Έτσι κλείνουν οι χούλιγκαν τα ραντεβού θανάτου κάτω από τη μύτη της ΕΛΑΣ – Συγκλονιστικά βίντεο από του Ρέντη (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter