Εικόνες καταστροφής στα γραφεία του Real Group μετά την εμπρηστική επίθεση (Photos)

Εικόνες καταστροφής στα γραφεία του Real Group μετά την εμπρηστική επίθεση (Photos)
Τριπλό εκρηκτικό μηχανισμό τοποθέτησαν άγνωστοι στις εγκαταστάσεις του δημοσιογραφικού ομίλου Real Group τα ξημερώματα της Τετάρτης 13 Ιουλίου 2022 προξενώντας σοβαρές ζημιές στο κτήριο. Πρόκειται για το κτήριο στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι, που στεγάζει μέσα ενημέρωσης όπως ο ραδιοσταθμός Real FM και η εβδομαδιαία εφημερίδα Real News. Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει εντοπίσει τρία γκαζάκια με ταινία σε εξωτερικό κλιμακοστάσιο, μεταξύ του ισογείου και του πρώτου ορόφου. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Σαφές πλήγμα για την Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα αποτελεί η εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του Real FM τα ξημερώματα της Τετάρτης, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των εργαζομένων που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο.

Δείτε επίσης: Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του Real FM στο Μαρούσι – Βρέθηκαν γκαζάκια

Οι εικόνες από τα γραφεία του Real Group, που στεγάζει ραδιοφωνικό σταθμό, εφημερίδα και ιστοσελίδα, αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής.

Όλα αυτά τη στιγμή που η Ελλάδα κατατάσσεται στην 108η θέση στην Ελευθερία του Τύπου πίσω από χώρες Μποτσουάνα και το Τόνγκο προξενώντας… έκπληξη σε κάποιους.

Δείτε τις εικόνες από τα γραφεία του Real Group:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter