Εικόνες ντροπής στα Πετράλωνα: Με… ΜΑΤ έξωση οικογένειας – Ξεσηκώθηκε όλη η γειτονιά (Photos – Video)

Εικόνες ντροπής στα Πετράλωνα: Με… ΜΑΤ έξωση οικογένειας – Ξεσηκώθηκε όλη η γειτονιά (Photos – Video)

Άλλη μία επίδειξη της κυβερνητικής αναλγησίας, αυτή τη φορά στα Πετράλωνα. Από νωρίς το πρωί της Τρίτης (19/12), δυνάμεις των ΜΑΤ παρατάχθηκαν λες και θα αντιμετωπίσουν εγκληματίες, συμμετέχοντας στην επιχείρηση έξωσης οικογένειας αναπήρων- την τέταρτη κατά σειρά – μιας 74χρονης ανάπηρης και του 58χρονου – επίσης ανάπηρου.

Συγκεκριμένα, το σπίτι αυτής της οικογένειας έχει βγει σε πλειστηριασμό και – μέχρι στιγμής – έχουν γίνει δύο δικαστήρια, από τα οποία το ένα δικαιώνει την οικογένεια και εκκρεμεί και άλλο το 2025. Ωστόσο, η νέα ιδιοκτήτρια που το απέκτησε στον πλειστηριασμό, απαιτεί τώρα το ακίνητο και προχωρά σε έξωση, καθώς η αξία του ακινήτου ξεπερνά κατά πάρα πολύ το ύψος του δανείου.

Άνθρωποι από διάφορες συλλογικότητες συγκεντρώθηκαν στο σημείο και υπερασπίζονται το δικαίωμα της οικογένειας να πάρει παράταση μέχρι να εκδικαστούν τα αιτήματα για ακύρωση του πλειστηριασμού. Επισημαίνεται ότι, λίγες ημέρες νωρίτερα, έγινε αντίστοιχη προσπάθεια έξωσης, η οποία απετράπη ύστερα από κινητοποίηση των γειτόνων, αλλά και αλληλέγγυων – το ίδιο συνέβη και το καλοκαίρι.

 

 

Αλληλέγγυοι και άνθρωποι από διάφορες συλλογικότητες συγκεντρώθηκαν, το απόγευμα της Τρίτης (19/12), και έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, υπερασπιζόμενοι την οικογένεια.

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter