Εκλογική ομάδα κρούσης του ΚΙΝΑΛ με 40άρηδες στην πρώτη γραμμή

Εκλογική ομάδα κρούσης του ΚΙΝΑΛ με 40άρηδες στην πρώτη γραμμή

Κλείνει σιγά σιγά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην σύνθεση του ηγετικού επιτελείου της Χαριλάου Τρικούπη.

Μόλις μια μέρα μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο, έδωσε το πράσινο φως για τη δημοσιοποίηση των ονομάτων με τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώνουν στην προσπάθεια της οργανωτικής ανασυγκρότησης του ΚΙΝΑΛ και της ενίσχυσης της πολιτικής δραστηριότητας σε όλα τα επίπεδα.

Η «ομάδα κρούσης» του ηγετικού επιτελείου, απαρτίζεται από στελέχη με επιστημονική κατάρτιση (πολλοί εκ των οποίων είναι νομικοί) και με κομματική εμπειρία. Αναλαμβάνουν θέσεις-κλειδιά, με τη γενιά των 40άρηδων να βγαίνει στο προσκήνιο. Παράλληλα, η Χαριλάου Τρικούπη προετοιμάζεται και για εκλογικές εξελίξεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (20.1.2022), ο πρώην υφυπουργός Γεωργίας του ΠΑΣΟΚ (2000-2004) και επί σειρά ετών βουλευτής Ιωαννίνων Βαγγέλης Αργύρης αναλαμβάνει υπεύθυνος Επιτροπής Ψηφοδελτίων.

Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ αναλαμβάνει ο 35χρονος δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη και μέλος της κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Θανάσης Γλαβίνας, ο οποίος έχει δεσμούς με τη Γερμανία – έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές σε Βόννη και Γκρατς (Αυστρία}, έχει διατελέσει υπότροφος στη Γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή και συνεργάτης βουλευτή του SPD στο Βερολίνο, ενώ έχει εργαστεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες.

Εκπρόσωπος Τύπου αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δημήτρης Μάντζος, 40 ετών, ο οποίος είναι δικηγόρος, διαπιστευμένος διαμεσολαβητής και υποψήφιος Διδάκτωρ Νομικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τη θέση της αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου θα έχει η 39χρονη δικηγόρος και Δημοτική Σύμβουλος Αλίμου Αναστασία Σιμητροπούλου ενώ Διευθύντρια του Γραφείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, αναλαμβάνει η 44χρονη δικηγόρος Έλενα Αναστασίου.

Επικεφαλής της Επιτροπής για την Αυτοργάνωση του Κινήματος, αναλαμβάνει ο 43χρονος Βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας.

Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού για το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής, αναλαμβάνει η 40χρονη πολιτική επιστήμονας Μάρα Κουκουδάκη, η οποία όπως επισημαίνεται στο βιογραφικό της από τη δημιουργία του Κινήματος Αλλαγής συμμετέχει σε όλα τα κεντρικά όργανα και είναι εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter