Έκτακτη συνάντηση Τσίπρα με τον Ιωάννη Σαρμά στο Μέγαρο Μαξίμου

Έκτακτη συνάντηση Τσίπρα με τον Ιωάννη Σαρμά στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συναντάται αυτή την ώρα με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση γίνεται στον απόηχο της ρητορικής που έχει αναπτύξει η ΝΔ για τη Ροδόπη, με τον ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλλει τα όσα ειπώθηκαν ως «άθλιες κυπατζίδικες πρακτικές διαστρέβλωσης και κοπτοραπτικής, με διαρροές για “ανθέλληνες” και “προδότες”»

Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «συνεχίζει να παίζει φτηνά προεκλογικά παιχνίδια με τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη, επιστρατεύοντας αυτή τη φορά στην προεκλογική αρένα ακόμη και την ΕΥΠ», με την Κουμουνδούρου να διερωτάται σε σχετικές ανακοινώσεις της: «Άραγε ο Διοικητής της ΕΥΠ δεν αισθάνεται την ανάγκη να προστατεύσει στοιχειωδώς ό,τι έμεινε από το κύρος της; Για την υπηρεσιακή Κυβέρνηση είναι ανεκτά αυτά τα επικίνδυνα προεκλογικά παιχνίδια στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης;».

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επισημάνει ότι η ΝΔ «διολισθαίνει σε σκοτεινές πρακτικές του παρελθόντος, βάζει την Ελλάδα σε κίνδυνο και εξευτελίζει τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου». «Την ίδια στιγμή καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να ακυρώσει την ψήφο 20.000 Ελλήνων πολιτών αλλάζοντας υποψηφίους, ενώ έχει στείλει την κα Μπακογιάννη στη Θράκη για να εκβιάσει Έλληνες πολίτες λέγοντας σε συγκέντρωση μελών της μουσουλμανικής μειονότητας ότι αν δεν ψηφίσουν την ΝΔ τα πράγματα θα είναι “πολύ δύσκολα” για αυτούς. Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τη ΝΔ στον ακροδεξιό κατήφορο που προσπαθεί να οδηγήσει τη χώρα και τις εξελίξεις στη Θράκη».

Διαβάστε σχετικά: Αλέξης Τσίπρας: Αθλιότητες Μητσοτάκη και λογικές Μαφίας στη Ροδόπη από την Μπακογιάννη

ΣΥΡΙΖΑ: Φθηνά προεκλογικά παιχνίδια Μητσοτάκη με τη μουσουλμανική μειονότητα

Το 2012 το κόμμα της Μπακογιάννη πήρε στη Ροδόπη 17,95% – Είχε καλό υποψήφιο ή έδωσε γραμμή το προξενείο;

Ο Ραγκούσης διέλυσε την Ντόρα για την Θράκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter