Το 2012 το κόμμα της Μπακογιάννη πήρε στη Ροδόπη 17,95% – Είχε καλό υποψήφιο ή έδωσε γραμμή το προξενείο;

Το 2012 το κόμμα της Μπακογιάννη πήρε στη Ροδόπη 17,95% – Είχε καλό υποψήφιο ή έδωσε γραμμή το προξενείο;

Κυνική και αμετανόητη εμφανίστηκε σε τηλεοπτική συζήτηση η Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με τα όσα πρωτοφανή δήλωσε προς τη μειονότητα της Θράκης επειδή στη Ροδόπη οι πολίτες ψήφισαν ως πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ξέχασε όμως να αναφέρει ότι το κόμμα της πίσω το 2012 -που δεν μπήκε στην Βουλή- στη Ροδόπη πήρε 17,95%.

Είχε τελικά καλό υποψήφιο το κόμμα της ή έδωσε γραμμή το προξενείο;

Τα εκλογικά αποτελέσματα του 2012:

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει τα ακόλουθα:

«Δεν μας κάνει εντύπωση. Ήταν ο Πρωθυπουργός που έβαλε την ΕΥΠ να παρακολουθεί το μισό πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς του αντιπάλους, δεν θα την έβαζε να του φτιάξει ένα βολικό προεκλογικό αφήγημα;

Αυτός ο δρόμος όμως είναι εθνικά επιζήμιος και ολισθηρός.

Όποιος τον επιλέγει αναλαμβάνει μεγάλη ευθύνη.

Και μια υπενθύμιση:

Η αδελφή του κ. Μητσοτάκη, κα Ντόρα Μπακογιάννη, που σήμερα εκβιάζει ωμά τους μειονοτικούς ότι δεν θα περάσουν καλά αν δεν ψηφίσουν ΝΔ, το 2012 κατήλθε στις εκλογές με δικό της κόμμα.

Έλαβε πανελλαδικά 2,56% αλλά στη Ροδόπη 18%.

Ήταν άραγε η εκλεκτή του τουρκικού προξενείου;

Είχε κάνει κάποια συναλλαγή με τον Ερντογάν;

Διέπραξε κάποια προδοσία απέναντι στο έθνος;

Ντροπή!»

ΣΥΡΙΖΑ: Φθηνά προεκλογικά παιχνίδια Μητσοτάκη με τη μουσουλμανική μειονότητα

Το ιστορικό

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 η Ντ. Μπακογιάννη απάντησε ως εξής στη σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου:

«Εχετε ακούσει κανέναν εκβιασμό να γίνεται μπροστά σε 15 κανάλια; Εχω μια μακροχρόνια σχέση με την περιοχή ανεβαίνω και κατεβαίνω τα βουνά της Ροδόπης και της Ξάνθης. Τους είπα ότι χρειάζεται αυτή η σχέση εμπιστοσύνης με τη ΝΔ να αποδειχτεί και στην κάλπη»!

Ούτε ίχνος ντροπής!

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «ακύρωσε 30 χρόνια μειονοτικής πολιτικής στη Θράκη με τις τελευταίες του επιλογές» θέλοντας προφανώς να υποδείξει η ίδια ποιους υποψήφιους θα επιλέγει ακόμα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης ώστε να είναι της αρεσκείας της!

Με θράσος επανέλαβε ξανά τις γνωστές ατάκες όπως «Δώστε μου δύναμη» και με υπεροπτικό ύφος πρόσθεσε πως «σε μένα καταλήγανε όλα τα χρόνια» αναφερόμενη σε εκπροσώπους της μειονότητας.

Πληρωμένη απάντησε έλαβε από τον Γιάννη Ραγκούση ο οποίος έκανε λόγο για «πρωτοφανή δημόσιο ωμό εκβιασμό μπροστά στις κάμερες, ακριβώς ώστε να μεταδοθεί το μήνυμα στο σύνολο της μειονότητας (…)_ ο λόγος αυτός ήταν για τη δήλωση στις κάμερες».

Αμετανόητη και κυνική η Ντόρα Μπακογιάννη για τον εκβιασμό της μειονότητας (Video)

Ο Γ. Ραγκούσης επανέλαβε τρεις φορές ότι όλοι αυτοί οι εκβιασμοί, είναι αποτελέσματα του πόσο αδίστακτους και επικίνδυνους αλαζόνες τούς έχει κάνει το αποτέλεσμα του Μαΐου και δείχνουν πως θα κυβερνήσουν και πως θα αντιμετωπίσουν όλες τις κατηγορίες πολιτών εάν παραμείνουν παντοδύναμοι και μετά τις εκλογές του Ιουνίου.

Την προκάλεσε να ζητήσει συγγνώμη και να κάνει την αυτοκριτική της για το δημόσιο εκβιασμό και τις απειλές που διατύπωσε. Αρνήθηκε, άρα της είπε ότι συνεχίζει και επαναλαμβάνει τον ίδιο δημόσιο εκβιασμό.

Όταν ισχυρίστηκε ότι δεν γίνεται εκβιασμός δημόσια και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες της αντέταξε ότι μπροστά στις κάμερες έκανε τον εκβιασμό για να μεταδοθεί από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης σε κάθε σπίτι μουσουλμάνου Ελληνα πολίτη.

Την ρώτησε ευθέως εάν ισχυρίζεται ότι ο βουλευτής του ΣυΡιζΑ Φερχάτ είναι πράκτορας των Τούρκων και είπε όχι.

Η Μπακογιάννη παραδέχτηκε ότι πράγματι ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια της επισκεψης του στην Αθήνα το 2017 μίλησε για μουσουλμανική μειονότητα. Ο Ραγκουσης τόνισε την μεγάλη συμβολή Τσίπρα στην υπόθεση της εθνικής ενότητας στη Θράκη.

Ο Ραγκουσης είπε ότι όλες τις προβοκάτσιες εναντίον των βουλευτών, τις απειλές και τους εκβιασμούς τους κάνουν γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ένας νομός δε βάφτηκε κι αυτός μπλε.

Της ζήτησε να πει δημόσια εάν θα ασκήσουν διαφορετικές πολιτικές στους μουσουλμάνους της Θράκης σε περίπτωση που ο ΣυΡιζΑ κερδίσει και σε εκλογές του Ιουνίου. Αναγκάστηκε να πει πως όχι δεν θα ασκήσουν διαφορετική πολιτική αν κερδίσει ο ΣυΡιζΑ. Άρα της είπε ότι όχι μόνο τους εκβιάζετε και τους απειλείτε αλλά και τους λέτε ψέματα ότι κάτι θα πάθουν (γιατί μας ενδιαφέρουν και οι ψήφοι των μουσουλμάνων).

Ο Ραγκούσης διέλυσε την Ντόρα για την Θράκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter