Έκτακτο κάλεσμα στήριξης ενάντια στο lock out της Πρυτανείας στο Πολυτεχνείο

Έκτακτο κάλεσμα στήριξης ενάντια στο lock out της Πρυτανείας στο Πολυτεχνείο
Πηγή: Facebook

Σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 18:00 στην Πατησίων καλούν συλλογικότητες για την υπεράσπιση του περικυκλωμένου από ΜΑΤ Πολυτεχνείου, μετά το lock out της Πρυτανείας.

Όπως αναφέρουν «η διοίκηση της αρχιτεκτονικής του κάτω πολυτεχνείου ανακοίνωσε έκτακτο λοκ αουτ της σχολής με αφορμη το χιπ χοπ λαιβ αλληλεγγύης που είναι να γίνει απόψε στο προαύλιο του πολυτεχνείου, καθώς και την εμποδιση τη συνέλευσης του κατειλλημένου χώρου που άνοιξε χθες. Αυτή τη στιγμή ο χώρος του Κάτω Πολυτεχνείου είναι περιτριγυρισμένος από ΜΑΤ, Δέλτα, κλούβες και αύρα στους γύρω δρόμους, ενώ και χτες 11/05 βγήκε παρόμοια εντολή όταν φύλακες κλείδωσαν φοιτητές στα κτήρια για να εφαρμόσουν ένα άτυπο λοκ άουτ ξανά. Κράτος & κανένας υπηρέτης του, από πρύτανης μέχρι φύλακας δε θα κλείνει το Πολυτεχνείο με το έτσι θέλω. Το Πολυτεχνείο ήταν, είναι και θα μείνει ελεύθερος χώρος και τόπος συνάντησης αγωνιστριών/ών».

Διαβάστε επίσης: Περικυκλωμένο από ΜΑΤ το Πολυτεχνείο: Δεν επιτρέπουν την είσοδο σε φοιτητές – Σε lock out προχώρησε η Πρυτανεία

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter