Ενοχλημένη η ΝΔ που ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει στις εκλογές συντεταγμένος

Ενοχλημένη η ΝΔ που ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει στις εκλογές συντεταγμένος

«Η ΝΔ, δια του εκπροσώπου της κ. Σκέρτσου, δεν μπορεί να κρύψει την ενόχλησή της που σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσέλθει συντεταγμένος και αξιόπιστος στα ΜΜΕ», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου, σχολιάζοντας δήλωση του εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ, Άκη Σκέρτσου.

Προσθέτοντας η Π. Τσαπανίδου επισημαίνει ότι [ο ΣΥΡΙΖΑ] «δεν θα της δώσει πλέον άλλες αφορμές για χυδαία διαστρέβλωση των θέσεών του. Αυτή η εκλογική αναμέτρηση θα είναι διαφορετική από τη προηγούμενη. Ας το έχουν υπ’ όψιν τους».

Νωρίτερα «επίθεση» κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Άκης Σκέρτσος, με αφορμή τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έκανε λόγο για λογοκρισία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αποφάσεις στο εκτελεστικό γραφείο, την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά από τα στελέχη της ΝΔ να μιλούν περισσότερο για τις «γαλάζιες» θέσεις. Μάλιστα αναφέρθηκε και στην έκθεση για την ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα ρωτώντας την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης εάν με τις αποφάσεις της τώρα φοβάται ότι θα πέσουμε κι άλλο θέσεις στη λίστα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter