Επανόρθωσαν «Ελεύθερος Τύπος» και Παναγιωταρέα για τις συκοφαντίες κατά Αυγέρη

Επανόρθωσαν «Ελεύθερος Τύπος» και Παναγιωταρέα για τις συκοφαντίες κατά Αυγέρη

Τους ψευδείς ισχυρισμούς κατά της αν. τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ πήραν πίσω η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και η αρθρογράφος και συνεργάτιδα της Λίνας Μενδώνη, Άννα Παναγιωταρέα.

Δικαίωση χαρακτηρίζουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης την απάντηση της Άννας Παναγιωταρέα στην εξώδικη διαμαρτυρία της Δώρας Αυγέρη αναφορικά με συκοφαντικό και προσβλητικό άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Στο εν λόγω δημοσίευμα, με ημερομηνία 7 Σεπτεμβρίου 2021, η κ. Παναγιωταρέα είχε υποστηρίξει ψευδώς ότι η κ. Αυγέρη μεταξύ άλλων ανήκει στους «αρνητές του εμβολιασμού» και ότι δήθεν υποστηρίζει δημοσίως πως δεν χρειάζονται εμβολιασμοί. Τη χαρακτήρισε δε «γραφική», λόγω τάχα συμμετοχής της -ως «επικεφαλής» μάλιστα- σε «διαδήλωση κατά του εμβολιασμού».

Ύστερα από την άμεση αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η κ. Παναγιωταρέα και η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» προχώρησαν σε επανόρθωση, δημοσιεύοντας την εξώδικη δήλωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και τις αντίστοιχες απαντήσεις τους.

Σ’ αυτές η εφημερίδα δηλώνει ότι σέβεται και τιμά την προσωπικότητα της κ. Αυγέρη, αναγνωρίζοντας ότι η βουλευτής και αν. τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει εκφράσει δημοσίως τη θέση της υπέρ των εμβολιασμών. Η δε κ. Παναγιωταρέα δήλωσε ότι σέβεται την πολιτική και επαγγελματική διαδρομή της κ. Αυγέρη και ότι ανακαλεί την έκφραση «γραφική».

Μυστικά & Documento

17/10/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter