Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων: «Ο μίτος οδηγεί στο Μαξίμου και στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη»

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων: «Ο μίτος οδηγεί στο Μαξίμου και στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη»

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος καταλογίζει προσωπικά ευθύνες στον πρωθυπουργό, μετά τις σημερινές αποκαλύψεις της Εφ.Συν. και των ReportersUnited για τις παρακολουθήσεις και στα ερωτήματα που προκύπτουν από την δραστηριότητα του συμβούλου και ανιψιού του, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως «μετά την παραδοχή του επικεφαλής της ΕΥΠ στη Βουλή πως παρακολουθούσαν τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη όταν ερευνούσε σκάνδαλα διαφθοράς, τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτει η έρευνα της ΕφΣυν και των ReportersUnited δείχνουν πως πίσω από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων κρύβεται ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης.

Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη τελικά αντί να ακούει και να λύνει τα προβλήματα των πολιτών, φτιάχτηκε για να ακούει τις συνομιλίες τους.

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει εξηγήσεις σε όλα τα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν από τη δημοσιογραφική έρευνα σε σχέση με τη δραστηριότητα του Γενικού του Γραμματέα κ. Δημητριάδη» καταλήγει η ανακοίνωση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter