ΕΠΣ Κέρκυρας: Καταγγέλλει μαχαιρώματα σε αγώνα Γ’ Εθνικής

ΕΠΣ Κέρκυρας: Καταγγέλλει μαχαιρώματα σε αγώνα Γ’ Εθνικής

H οπαδική βία όχι μόνο δεν περιορίζεται, αλλά δυστυχώς εξαπλώνεται και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η ΕΠΣ Κέρκυρας κατήγγειλε ότι συνέβησαν απίστευτα σκηνικά στο ντέρμπι παραμονής της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας και την ΑΕ Λευκίμμης. Σε επιστολή που έστειλε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, κάνει λόγο για «ντου» από ροπαλοφόρους και μαχαιρώματα στην κερκίδα. Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕ Λευκίμμης αναφέροντας ότι δύο παράγοντες της ομάδας χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΣ Κέρκυρας:

Προς: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

1.Υπουργό κ. Θεοδωρικάκο Παναγιώτη

2.Αρχηγό ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

3.Γραφείο Προέδρου ΕΠΟ

4.Αγωνιστικό Τμήμα Γ Εθνικής ΕΠΟ

Θέμα: Γεγονότα ποδοσφαιρικού αγώνα Γ εθνικής, Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ -ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

Αξιότιμε, Κύριε Υπουργέ

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας, για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες Κυριακή 3.04.2022 στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των σωματείων Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ – ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, με την ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα του ΑΤ Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του Νομού, δυο διοικητικοί παράγοντες του σωματείου ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ και παρακαλούμε να διερευνήσετε για τυχόν ευθύνες των σοβαρών τραυματισμών των συγκεκριμένων κυρίων.

Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι προς το τέλος περίπου του αγώνα, ομάδα ροπαλοφόρων της γηπεδούχου ομάδας ( Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ) εισήλθε στο τμήμα της κερκίδας όπου καθόταν οι οπαδοί της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, και υπήρξαν συμπλοκές σώμα με σώμα, καθώς και μαχαιρώματα από αυτούς τους ροπαλοφόρους με την ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων που περιφρουρούσαν τον χώρο.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ γνωρίζουμε την ευαισθησία σας για τέτοιου είδους γεγονότα και επειδή το Ελληνικό Ποδόσφαιρο δεν αντέχει άλλους νεκρούς, σας παρακαλούμε θερμά να διερευνήσετε για την βασιμότητα των θλιβερών αυτών γεγονότων και να μας ενημερώσετε.

Ευχαριστούμε θερμά».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter