Εθνικό Θέατρο: Δυναμικό «παρών» στη συναυλία αλληλεγγύης στους καλλιτέχνες (Video – Photos)

Εθνικό Θέατρο: Δυναμικό «παρών» στη συναυλία αλληλεγγύης στους καλλιτέχνες (Video – Photos)

Παρά το τσουχτερό κρύο χιλιάδες άνθρωποι έδωσε το «παρών» στη συναυλία αλληλεγγύης στους καλλιτέχνες  ενάντια στο απαράδεκτο Προεδρικό Διάταγμα 85/22 που διαλύει τα επαγγελματικά δικαιώματα των ηθοποιών που διοργάνωσε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Μεταξύ άλλων, στη συναυλία πήραν μέρος ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Σπύρος Γραμμένος, ο Πάνος Βλάχος, η Μαρίνα Σάττι, οι Magic De Spell, η Μάρθα Φριντζήλα, οι Twinsanity, ο ΤΑΦ Λάθος και άλλοι.

Νωρίτερα, η αστυνομία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διακόπτοντας την κυκλοφορία στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου από το ύψος της οδού Σωκράτους, στην πλατεία Ομονοίας από το ύψος της 3ης Σεπτεμβρίου και στην οδό Μενάνδρου από το ύψος της οδού Σατωβριάνδου.

Στο μεταξύ η κατάληψη δήλωσε με ανάρτησή της στο Facebook ότι οι αγωνιζόμενοι δεν σκοπεύουν να φύγουν σύντομα από το Τσίλλερ και θα πάνε τον αγώνα τους μέχρι τέλους. «Όσο η Κυβέρνηση συνεχίζει να μας προκαλεί με ψέματα, non paper και διαρροές, εμείς βρίσκουμε κι άλλους τρόπους ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ», ξεκαθαρίζουν.

Διαβάστε επίσης:

Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των καλλιτεχνών έξω από το κτίριο Τσίλλερ (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter