Εuro U19: Συντριβή της Εθνικής Νέων με 5-0 από την Ισπανία

Εuro U19: Συντριβή της Εθνικής Νέων με 5-0 από την Ισπανία

Τη 2η ήττα της σε δυο αγώνες γνώρισε η Εθνική Ομάδα Νέων στον 2ο ομιλο του Euro U19 στη Μάλτα, καθώς συνετρίβη 5-0 από την Ισπανία.

Οι Ισπανοί είχαν τον έλεγχο από την αρχή κι έκαναν κόσκινο την πελαγωμένη ελληνική άμυνα. Στο 11′ ο Μπαρμπερά, στο 14′ ο Ανχελ και στο 17′ ο Παλάσιος μετέτρεψαν το ματς σε περίπατο.

Η εθνική μας είχε ένα σουτ του Σμυρλή λίγο άουτ στο 19′ . Κι ενώ οι Ισπανοί έριξαν τον ρυθμό, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου πέτυχαν και 4ο γκολ πάλι με τον Μπαρμπερά.

Στο β’ μέρος η Ισπανία έριξε το ρυθμό αλλά δεν την πάτησε όπως η Νορβηγία. Η Εθνική χωρίς ψυχολογία δέχθηκε στο 57′ και 5ο γκολ από τον Κάσας. Και στάθηκε τυχερή που η Ισπανία έκανε συντήρηση ως τέλος του αγώνα.

Κίτρινες πήραν οι Σταυρόπουλος, Δεληγιάννης, Μπαρμπέρα, Πουγιόλ.

ΕΛΛΑΔΑ: Μπότης, Γεωργιάδης, Προδρομίτης, Κεραμίτσης, Δεληγιάννης, Συμεωνίδης (46′ Καλογερόπουλος), Σταύροπουλος (46′ Τσίκος), Κόττας (36′ Νικολάου), Σπυράκος, Σμυρλής (74′ Αποστολάκης), Τζίμας (86′ Γκολφίνος).

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ιριμπάρνε, Φρεσνέδα, Κάσας, Γκασιορόφσκι, Βάλε, Γκονζάλο (46′ Γκαρσία), Άνχελ (67′ Ντιαό), Παλάσιος (67′ Πουγιόλ), Ντάνι Πέρεθ (67′ Γκαρίδο), Άκομαχ (74′ Ομοροντιόν), Μπαρμπέρα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter