Euroleague: Νίκησε Άλμπα και κούραση ο Παναθηναϊκός (92-69)

Euroleague: Νίκησε Άλμπα και κούραση ο Παναθηναϊκός (92-69)

Ο Παναθηναϊκός πήρε… πολλά από αρκετούς παίκτες στο παρκέ, με αποτέλεσμα να δοθεί ένα τέλος στο αρνητικό σερί ηττών και οι «πράσινοι» να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, δύο εικοσιτετράωρα μετά το ματς… θρίλερ των 50 λεπτών με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα κατάφερε να βγάλει ισορροπία και αρκετά αποθέματα ενέργειας στο παρκέ, παίρνοντας την πέμπτη του νίκη σε 14 αναμετρήσεις στη Euroleague (92-69).

Οι διακριθέντες ήταν πολλοί για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να συνεχίζει εκεί που το άφησε… πέρσι κόντρα στην ίδια ομάδα, σκοράροντας 22 πόντους, κατεβάζοντας 4 ριμπάουντ και μοιράζοντας 4 ασίστ. Εντυπωσιακός ήταν και ο Γιώργος Παπαγιάννης που προσέφερε 12 πόντους, μοίρασε 4 κοψίματα και μάζεψε 6 ριμπάονυτ.

Σημαντικός παράγοντας για τη νίκη των πρωταθλητών Ελλάδας υπήρξε και ο Σαντ Ρος (13π, 4ασ, 2ρ) αλλά και ο Νέντοβιτς, το ξέσπασμα του οποίου στο δεύτερο ημίχρονο έξω από τα 6.75μ. βοήθησαν τον Παναθηναϊκό στο να πάρει διψήφιο προβάδισμα επί της Άλμπα, δρομολογώντας το αποτέλεσμα.

Από την πλευρά της Άλμπα, οι Τζίφι (13π), Σίκμα και Ολίκμε (11π) προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα στην «πράσινη» άμυνα, δίχως αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός κρατάει την αντίδραση των παικτών του μετά την ήττα στη δεύτερη παράταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τα αποθέματα ενέργειας που βγήκαν έπειτα από ματς με δύο παρατάσεις, αλλά και το πολύ καλό (μετά από καιρό) ποσοστό από την περιφέρεια (15/34, 44.1%).

Επόμενη «αποστολή» για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου στις 22 Δεκεμβρίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter