Europa League: Στα… τάρταρα ο Άρης, αποκλείστηκε από την Κόλος Κοβαλίβκα

Europa League: Στα… τάρταρα ο Άρης, αποκλείστηκε από την Κόλος Κοβαλίβκα

Το ελληνικό ποδόσφαιρο… ναυάγησε σήμερα. Μετά τον ΟΦΗ και ο Άρης ηττήθηκε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Η άγνωστη Κόλος Κοβαλίβκα ήταν καλύτερη στο ματς που διεξήχθη στο «Κλ. Βικελίδης» και επικράτησε δίκαια με 2-1.

Οι αποκλεισμοί των δύο ομάδων από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι τους δείχνει την ποιότητα της Σούπερ Λίγκας και εξηγεί γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο στις διοργανώσεις της UEFA.

Ο Άρης είχε δοκάρι στο 36’ με τον Ματίγια, ενώ οι Ουκρανοί προηγήθηκαν στο 47’. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπογκντάνοφ, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και ο Νόβακ σκόραρε με κεφαλιά απ’ το ύψος της μικρής περιοχής (0-1).

Η απάντηση από τους κιτρινόμαυρους ήρθε σχετικά γρήγορα. Στο 55’ ο Μπερτόγλιο έκανε γύρισμα απ’ τα δεξιά, οι αμυντικοί έδιωξαν προ του Λόπεθ, η μπάλα κατέληξε στον Γκάμα, ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλό του, και με ο σουτ νίκησε τον Βόλινετς (1-1).

Ο ΆΑρης δεν κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι και δέχθηκε δεύτερο γκολ στο 62’. Ο Μορόζκο σέντραρε απ’ τα δεξιά, ο Μπογκντάνοφ έπιασε το σουτ στην κίνηση, ο Κουέστα απέκρουσε ασταθώς και ο Αντιούχ με πλασέ έκανε το 2-1 για την ουκρανική ομάδα. Η Κόλος είχε άλλες δύο ευκαιρίες με τους Σελέσνιοφ (75’) και Αντιούχ (83’). Στις καθυστερήσεις ο Μαντσίνι μπορούσε να πάει το ματς στην παράσταση, αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

ΑΡΗΣ (Mίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Σάσα (77’ Μαντσίνι), Ροζ, Ντάτκοβιτς, Γκανέα (70′ Μάνος), Τζέγκο, Ματίγια, Φετφατζίδης, Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόγλιο, Κρίστιαν Λόπεθ.

ΚΟΛΟΣ ΚΟΒΑΛΙΒΚΑ (Ρουσλάν Κοστίσιν): Βόλινετς, Ζοζούλια, Χάβρις, Πετρόφ, Νόβακ, Γιέμετς, Μπογκντάνοφ, Ζαντόια, Σμίρνι, Αντιούχ, Λισένκο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter