Έβρος: Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους και οι άλλοι 9 μετανάστες

Έβρος: Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους και οι άλλοι 9 μετανάστες

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν και οι υπόλοιποι 9 μετανάστες, δηλαδή οι 8 Σύροι και ο ένας Πακιστανός, που απολογούνταν για απόπειρα εμπρησμού στον Έβρο.

Όπως αναφέρει το dikastiko.gr, η απόφαση ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης, που την Παρασκευή 25 Αυγούστου είχαν αφήσει ελεύθερους και τους τέσσερις Πακιστανούς που αντιμετώπιζαν την ίδια κατηγορία.

«Η κατηγορία περί “απόπειρας εμπρησμού” κατέπεσε πλήρως»

Ο ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ο οποίος έκανε γνωστή και την είδηση, επεσήμανε πως η κατηγορία περί «απόπειρας εμπρησμού» κατέπεσε πλήρως.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή αφέθηκαν ελεύθεροι και εκείνοι χωρίς περιοριστικούς όρους οι 4 από τους 13 μετανάστες που κατηγορήθηκαν για εμπρησμό στον Έβρο. Πρόκειται για την ομάδα των μεταναστών που είχαν αρπάξει οι ακροδεξιοί αυτόκλητοι «σερίφηδες» που ανέβασαν στα social media και βίντεο με τα «κατορθώματά» τους.

Οι μετανάστες είχαν πέσει θύματα ρατσιστικής βίας από ακροδεξιούς που τους κλείδωσαν σε τρέιλερ φορτηγού και καλούσαν σε πογκρόμ κατά μεταναστών και προσφύγων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε σχετικά: Έβρος: Ελεύθεροι 4 από τους 13 μετανάστες που κατηγορήθηκαν για εμπρησμό – Οι μαρτυρίες αποκαλύπτουν ακροδεξιά σκευωρία

Διαβάστε σχετικά: Έβρος: Καταρρέουν τα σενάρια των ακροδεξιών για τους μετανάστες δήθεν «εμπρηστές»

Διαβάστε σχετικά: Έβρος: Φασίστες καλούν σε πογκρόμ εναντίον προσφύγων και μεταναστών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter