Εξαφάνισαν τα σκίτσα κατά Τσίπρα – Παυλόπουλου από κυβερνητιή ιστοσελίδα μετά την κατακραυγή

Εξαφάνισαν τα σκίτσα κατά Τσίπρα – Παυλόπουλου από κυβερνητιή ιστοσελίδα μετά την κατακραυγή

Ορια δεν έχουν εκεί στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, στην προπαγάνδα τους κατά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για να αποσπάσουν τους πολίτες από τα προβλήματα που δημιουργούνται με την πολιτική τους αλλά και στην προσπάθειά τους να τα ρίξουν όλα στη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και οι «άριστοι» σύμβουλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη χρησιμοποίησαν το επίσημο site της Ελληνικής Δημοκρατίας, που δημιουργήθηκε ειδικά για την πανδημία του κορονοϊού, το covid19.gov.gr για να ανεβάζουν σκίτσα που αντιπολιτεύονται τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσίπρα και τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο!

Δίπλα στις πληροφορίες για την πανδημία, δίπλα στις νομοθετικές πράξεις, αναρτήθηκαν σκίτσα του Χατζόπουλου, του Αρκά και του Πετρουλάκη! Σκιτσογράφους δηλαδή που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στις επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τον σάλο βέβαια που δημιουργήθηκε και στην κατακραυγή στα social media εξαφάνισαν τα επίμαχα σκίτσα κατά Παυλόπουλου και Τσίπρα από το «covid19.gov.gr»

Οι εντυπώσεις όμως μένουν, όπως και το εύλογο ερώτημα: Ποιος αποφάσισε την ένταξη μιας τέτοιας «ενότητας» σε επίσημο κυβερνητικό site και ποιος έδωσε τη σχετική άδεια;

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter