Εξάρχεια: Ποινική δίωξη στον 48χρονο για τη δολοφονία του μουσικού

Εξάρχεια: Ποινική δίωξη στον 48χρονο για τη δολοφονία του μουσικού

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστείας ασκήθηκε σε βάρος του 48χρονου που συνελήφθη για το έγκλημα σε βάρος του 50χρονου μουσικού Νικόλα Ντάβα στα Εξάρχεια.

Το αδίκημα της ληστείας αφορά όχημα που σύμφωνα με την δικογραφία πήρε ο κατηγορούμενος από γνωστό του στις 7 Φεβρουαρίου.

Με κλεμμένο αυτοκίνητο ήρθε στην Αθήνα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο 48χρονος επιβιβάστηκε, στην περιοχή του Τυρνάβου, στο όχημα του συντοπίτη του, για να πάει για ιατρικές εξετάσεις.

Όπως του καταλογίζεται, στη διαδρομή ανάγκασε τον οδηγό να κατέβει από το όχημα, πήρε το τιμόνι και ήρθε στην Αθήνα με το κλεμμένο όχημα. Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή.

Δείτε επίσης: Εξάρχεια: Με κλεμμένο αυτοκίνητο στην Αθήνα ο 48χρονος που δολοφόνησε τον μουσικό – Είχε χτυπήσει και τον πατέρα του

«Τσακωθήκαμε και τον χτύπησα… Δε θυμάμαι τον λόγο», φέρεται να είπε στην ομολογία του ο 48χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του μουσικού Νικόλα Ντάβα στα Εξάρχεια. Ο 48χρονος αναμένεται σήμερα να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή. Ο ίδιος, κατηγορείται για ανθρωποκτονία, παράβαση του νόμου περί όπλων, αλλά και για ληστεία, καθώς την περασμένη Τετάρτη, έκλεψε από 44χρονο στον Τύρναβο το αυτοκίνητό του, με χρήση σωματικής βίας.

Μετά από ώρες στο αστυνομικό τμήμα ομολόγησε ότι εκείνος ήταν που τον σκότωσε με αγριότητα. Όπως είπε στους αστυνομικούς, διαπληκτίστηκε έντομα με το θύμα, ωστόσο δε θυμάται πώς τον σκότωσε, καθώς ήταν μεθυσμένος.

Όπως περιέγραψε υπήρξε έντονος καβγάς ανάμεσά τους, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στη συνέχεια, ανέφερε ότι τον χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα, όμως δεν μπορούσε να θυμηθεί αν τον χτύπησε με το σφυρί ή το μικρό τσαπί που βρέθηκαν δίπλα στο άψυχο σώμα του μουσικού.

Είχε ξυλοκοπήσει άγρια τον πατέρα του

Ο 48χρονος που έφτασε από τον Τύρναβο στην Αθήνα φέρεται να είχε κακοποιήσει σωματικά και τον πατέρα του, λίγες ημέρες πριν δολοφονήσει τον μουσικό στα Εξάρχεια.

Ο πατέρας του μιλώντας στο Star, αποκάλυψε τη φρίκη που έζησε στα χέρια του παιδιού του:  «Μου επιτέθηκε και με χτύπαγε επί μια ώρα… Το πρόσωπό μου ήταν μαύρο επί 10 μέρες… Επιθετικότατος σε μένα κάθε μέρα… Αυτός έσπασε και πόρτες, έσπασε και τραπέζια, έσπασε και τηλέφωνα».

Ο 48χρονος συλληφθείς έχει βαρύ παρελθόν. Έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική δύο φορές και του είχε δοθεί αγωγή, αλλά είναι άγνωστο αν την έπαιρνε.

 

Έγκλημα στα Τέμπη: Βρέθηκαν ξυλόλιο, τολουόλιο, προπάνιο και βουτάνιο στα αντικείμενα των ανθρώπων που κάηκαν

Χρήστος Γιαλιάς: Τα τελευταία λόγια πριν την εκτέλεσή του- Η υπόθεση φοροδιαφυγής και η δίκη που δεν έγινε ποτέ

«Πουλάει τρέλα» η Βόζεμπεργκ: Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ… παρέσυραν την πλειοψηφία του Ευρωκοινοβουλίου

Πούτιν: Άγγιξε το πόδι του και… «φούντωσαν» οι φήμες για την υγεία του – Το επίμαχο στιγμιότυπο (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter